Chillste trui ooit

Zaterdag ging ik even gezellig met mijn zusje de stad in. Soms heb je zoveel zin om te shoppen, maar heb je eigenlijk niks nodig. Dat had ik zaterdag! Wat ik wel nodig had was een telefoon armband voor het sporten, en die kocht ik. Maar toen we de Bijenkorf in liepen, ging ik vervolgens niet met lege handen naar huis. Ik kwam een trui tegen die mijn naam schreeuwde, en nadat ik hem had gepast was ik verkocht. Dus ik presenteer jullie met trots: de chillste trui ooit!

De laatste tijd ben ik echt een truien-meisje. Geen jurken-meisje, geen rokken-meisje, nee ik hou van comfortabel en dat staat nog net niet synoniem aan truien. Vooral een beetje oversized truien, leuk met een skinny jeans en laarsjes voor overdag maar ook perfect om over mijn sportoutfit te dragen. Deze trui heeft een beetje een old-school model en naast dat ‘ie superzacht en warm is, vond ik de kleur echt geweldig. Heel licht mintgroen. Moeilijk om over te brengen, maar ik vind het echt heel mooi!

Nu is het misschien niet het meest geweldige idee om een TRUI te kopen, net nu het lekkerder weer begint te worden. Maar aan de andere kant… Als het straks zomer is, is dit ook de perfecte trui om over een zomerse outfit aan te trekken als het ‘s avonds wat kouder wordt. Want zeg nou zelf, die kleur kan toch het hele jaar door? I love it!

De trui kost €49,99 en is van Selected Femme. Ik heb hem bij de Bijenkorf gekocht, maar je kunt het merk ook online kopen. Wat vinden jullie van mijn nieuwe trui?

20 Reacties

  1. Manon 4 maart 2015 / 06:26

    Hele mooie trui, de kleur is echt leuk en het staat je goed. Lijkt me een fijne trui om aan te hebben

  2. Ingeborg 4 maart 2015 / 07:44

    Ik heb ook zo’n soort trui, bij de Zara gekocht. Licht grijs en aan de achterkant een rits met als je die open doet wit gaas. Hij zit zoo ongelooflijk lekker dus ik snap jou liefde voor deze trui!

  3. Nicole 4 maart 2015 / 08:01

    Ik vind de kleur van de trui echt prachtig! Ik ben alleen geen truien meisje een jasje in die kleur zou meer mij zijn! Hij staat je trouwens wel heel goed!

  4. Fleur 4 maart 2015 / 10:18

    Wat een super leuke trui! Ik hou van de kleur en vind hem je erg mooi staan!

  5. Dionne 4 maart 2015 / 10:42

    Wat een leuk kleurtje! hij ziet er heerlijk uit!

  6. Catho 4 maart 2015 / 18:02

    Haha op Bloglovin’ zag ik enkel de foto van de trui nog maar en toen moest ik ook meteen denken: “Whuut, vanwaar komt die trui?! Die schreeuwt mijn naam!” :)

  7. Jhemyla 4 maart 2015 / 20:06

    Ik heb ook zo’n trui die ik het liefst elke dag aandoe! Dat is alleen meer een oversized trui van de Pull & Bear.

  8. Nadia 5 maart 2015 / 18:27

    Ik heb ook zo een trui, maar dan zwart. Sommige dagen woon ik erin omdat hij zo lekker zit haha

  9. Stephanie 7 maart 2015 / 12:58

    mooie trui.
    leuk dat je fanatiek aan het sporten bent, maar je krijgt wel steeds een mannelijker lichaam, vooral bij je schouders en borst is dit enorm te zien. ziet er niet meer vrouwelijk uit, sorryxx

      • Stephanie 15 maart 2015 / 17:18

        jup, check je schouders in verhouding met de rest van je lichaam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *