Mijn Zalando wishlist + kortingscode

Zoals jullie misschien wel weten doe ik mee aan de Zalando blogger awards (al gestemd :D?). En toen zat ik te denken: stel ik win, wat zal ik dan van het shoptegoed kopen? Ik ging dus even op de webshop kijken en selecteerde een aantal leuke dingen. Er zijn een aantal dingen die ik al een tijdje wil, en het tegoed zou ik daar mooi aan kunnen besteden. Ik stelde een deel van mijn wishlist samen en deel deze vandaag met jullie!

Hoog op mijn wishlist: een Michael Kors tas. Vooral dit model vind ik prachtig! Heel simpel, maar toch chique. Kan je eindeloos combineren! Daarnaast ben ik ook hoognodig toe aan nieuwe witte All Stars (die van mij zijn niet echt wit meer) en mis ik ook nog wel wat leuke jurkjes in mijn kast. De maxirokken trend vind ik super leuk dus daarvan zou ik er ook nog eentje willen en voor de rest zou ik het tegoed ook spenderen aan wat mooie sportkleding. Wat dacht je van deze toffe sport bh van Nike? Oja, en nog meer schoenen en sieraden zijn natuurlijk ook altijd welkom… Twee dingen die ik kan blijven kopen, haha!

De kans dat ik win schat ik echter niet zo groot, dus dan zou ik toch op een andere manier aan de dingen op mijn wishlist moeten komen. Om iets dichter bij dat doel te komen komt een site zoals BesteKortingscode.nl als geroepen! Hierop zijn kortingscodes en aanbiedingen te vinden van ruim 1.000 Nederlandse webwinkels. Dagelijks zijn er nieuwe aanbiedingen te vinden en zo hebben ze deze maand bijvoorbeeld een code voor €10,- korting op je bestelling bij Zalando. Is dat toch even mooi meegenomen!

Wat zouden jullie uitkiezen als je gratis op Zalando mocht shoppen?

P.S. Dit artikel is geen reclame voor Zalando, maar een samenwerking met BesteKortingscode.nl. Het is dus niet zo dat ik hierdoor extra kans maak om te winnen, even om dat duidelijk te maken!

8 Reacties

 1. vreeni 12 juni 2014 / 08:22

  Heel leuke jurk. Mijn wishlist is ook heeeeeel lang ;)

  Heb je misschien zin om mee te doen: ik ben op zoek naar de coolste festival look van de maand.
  Ik hoop op looks uit Nederland. Hier zie je hoe je mee doen kan: look of the month

  groetjes uit duitsland
  vreeni

 2. Meike 12 juni 2014 / 10:12

  Die espadrilles zijn leuk! Ik wacht nog op een Zalando bestelling.. Duurt lang!

 3. Vera 12 juni 2014 / 17:29

  Michael kors tas is echt super! Nike topje staat heel leuk bij jou denk ik ook de kleur!

 4. Studio Beats By Dr Dre 18 juni 2014 / 14:28

  As a girl I am apparently one of the fastest growing markets (in the games business) and many developers are keen to cash in on this emerging audience; at least that is what I read on Google. So whilst spending a stupid amount of time trawling through the iTunes list of newly released apps for something different, I came across something very familiar. Angry Family Bump (love that name) is just that sort of game, easy control, puzzles, familiar game play, fast paced action and great cartoon grap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *