Midi ringen

Midi ringen zijn hot! Als je me jaren geleden had verteld dat dit hip ging worden, dan had ik je waarschijnlijk vreemd aangekeken. Maar ik doe nu graag met de trend mee! Ik vind het heel leuk staan, zeker om verschillende ringen te combineren. Gelukkig hoeven deze ringetjes helemaal niet duur te zijn, je kunt ze bij verschillende winkels vinden voor een klein prijsje. Mijn favoriete winkel voor midi ringen? De Primark!

De Primark heeft veel verschillende soorten ringetjes in verschillende soorten maten. En dat voor 2 euro per setje! Ik heb een maatje M en L genomen, de L past goed om mijn middelvinger & wijsvinger en de M is perfect voor mijn ringvinger. Nu moet ik wel zeggen dat mijn vingers de afgelopen maanden wat dikker zijn geworden, ik pas bijvoorbeeld ook mijn Buddha to Buddha ring niet meer. Zo jammer! Maar even on topic: voor de meiden met smalle vingers is er ook nog maat S!

Ik nam dus afgelopen week twee setjes mee en heb ze al op verschillende manieren gecombineerd. Op de foto’s heb ik mijn favorieten om! Die met het steentje en de veer vind ik echt prachtig! Daarnaast is er ook een ring met ‘hope’ erop. Je kunt het op de foto’s niet zien, maar dat vond ik ook leuk bedacht. En ze zijn dus zo lekker goedkoop. Ik word er helemaal vrolijk van. Op de foto’s draag ik trouwens mijn nieuwe top van Primark gecombineerd met een jasje van H&M. Vond het echt een leuke combinatie! Die zien jullie dus vast nog wel een keertje terug…

Zijn jullie inmiddels ook overtuigd door de midi ringen of draag je nog liever een ring die wel helemaal om je vinger past ;)?

17 Reacties

  • Martina 7 juni 2014 / 06:49

   Ik draag ze ook heel erg graag, vind het leuk staan :)

 1. Desmain 7 juni 2014 / 08:42

  Ik heb ook midi ringen, en ik ben er gek op! Vind ze zo gaaf!

 2. Luna 7 juni 2014 / 09:52

  Schattig die ringetjes! Eerst vond ik het niet zo leuk, maar ik begin ze wel steeds leuker te vinden. Mooie foto’s!

 3. Eva 7 juni 2014 / 10:07

  Ik ben er ook helemaal weg van. Ik heb precies een ander setje bij de Primark voor maar 1 euro vandaan.
  Onwijs leuk zijn ze Lizzy! ;-)

 4. Amelie 7 juni 2014 / 11:36

  Leuk!! Ik vind het heel tof, het voelt alleen zo gek, ik heb nog steeds altijd het idee dat ze van mijn vingers af zullen vallen!

 5. Daphne 7 juni 2014 / 16:15

  Ik vind ze wel iets hebben, ik heb er zelf nog geen!

 6. Tessa 8 juni 2014 / 08:36

  JAA midi ringen zijn zo leuk! Die van de primark zijn echt tof!
  Liefs, Tessa

 7. Marleen 8 juni 2014 / 10:55

  Ik vind ze zo leuk! Ik moet echt hoognodig weer eens een bezoekje brengen aan de Primark!

 8. Amber Naomi 9 juni 2014 / 15:50

  laatste keer dat ik bij de primark was hadden ze helaas geen leuke meer.
  Maar deze zien er erg leuk uit, dus ik denk dat het tijd is om primark weer eens een bezoekje te brengen haha.

  x Amber
  http://ambernaomi.blogspot.nl/

 9. Angela 12 juni 2014 / 13:37

  Ik heb een keer een setje bij Six gekocht, dat zijn gewoon simpele dunne ringetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *