My favourite summer products

In de zomer gebruik ik altijd andere beauty producten dan in de winter. Het leek me leuk om dit eens voor jullie op een rijtje te zetten en mijn aller favoriete beauty producten voor in de zomer te selecteren. Sommige producten zijn al wat vaker verschenen op mijn blog, maar dan zijn dat ook echte favorieten. Als ik producten fijn vind, dan blijf ik daar meestal bij. Maar goed, in de zomer en winter verschilt dit nogal, dus ik presenteer jullie: mijn favoriete beauty producten voor de zomer!

Kiko Colour Splash multi-tone bronzer – Hilarious Honey

Deze bronzer heb ik nog niet zo lang, ik kocht hem op Mallorca. Sindsdien gebruik ik hem iedere dag. Hij geeft me een mooi bruin kleurtje en van de verpakking alleen al krijg ik een ultiem zomergevoel. Hier ga ik de komende tijd nog veel plezier van beleven!

Etos blush powder 

Deze blush heb ik een tijdje geleden ontvangen van Etos en hij is echt favoriet geworden. De kleur is super mooi en naar mijn mening perfect voor de zomer. Dat komt ook omdat ik hem de laatste tijd heel veel heb gebruikt waardoor ik het ook met vakantie associeer. Ik word dus iedere keer vrolijk als ik hem gebruik!

MAC Mineralize Skinfinish – Soft and Gentle

All time favourite! Ik heb even in mijn archief gezocht en ik kwam tot de conclusie dat ik deze msf al meer dan drie jaar heb. Drie jaar! Dat is zo lang! Ik gebruik hem nog steeds met veel plezier en het is naar mijn mening echt dé perfecte highlighter. Ik breng hem altijd aan op mijn jukbeenderen en op de bovenkant van mijn neus en hij geeft zo’n prachtige healthy glow. Gelukkig is dit product nog lang niet op, dat zegt dus wel hoe lang je wel niet ermee kan doen! Hij is het geld dus zeker waard.

H&M shimmer bodylotion cashmere

Deze bodylotion kocht ik een tijdje geleden bij de H&M, maar ik heb hem nu echt al super vaak gebruikt. Er zitten glitters in de lotion waardoor je huid mooi glanst als de zon erop schijnt. Perfect voor een mooie zomerdag of een avondje stappen. Daarnaast is de geur ook heel aangenaam, hij is heel subtiel waardoor je hem goed kunt combineren met verschillende geurtjes.

Catrice BB Cream

Je zult misschien denken: waarom draag je foundation/BB cream in de zomer? Daar heb ik eigenlijk twee redenen voor. Ten eerste vind ik make-up veel mooier met een egale basis. Een basis heet niet voor niets basis, right? Daarnaast zit er SPF 30 in deze BB cream, waardoor mijn huid ook wordt beschermd tegen de zon. En dat willen we in de zomer!

MAC Tinted lip conditioner – Petting Pink

Nog een MAC product! Dit is ook een product dat ik al super lang heb, de tinted lip conditioner! Het potje is beschadigd, er zit een enorme pan in maar alsnog gebruik ik hem vaak. Hij geeft een mooi subtiel kleurtje en daarnaast bevat het SPF 15. Mijn lippen zijn dus perfect beschermd tegen de zon. Beter kan niet.

Essie nailpolishes – Peach Daiquiri, Lapiz of Luxury & Tart Deco

Het moge duidelijk zijn dat we in het najaar andere kleuren op onze nagels dragen dan in de zomer. Essie heeft altijd super leuke kleurtjes en ik heb dan ook zo mijn favorieten. De kleur die ik op mijn teennagels draag is Lapiz of Luxury. Tart Deco is een beetje peachy/koraal en Peach Daiquiri is roze. Dat klinkt niet logisch, maar het is toch echt zo! Essie heeft super fijne nagellakken en vooral de drogisterij-versie is top!

 

DELEN:

16 Reacties

  1. Sophie 20 juli 2013 / 10:35

    Mooie producten! Ik vind de Etos blush ook zo mooi:)

  2. Esther 20 juli 2013 / 10:49

    Leuk dat je echt bij heel veel bloggers die BB van Catrice als favo ziet. Zelf ben ik wel nieuwsgierig naar die shimmer bodylotion van de H&M

  3. Ann 20 juli 2013 / 10:49

    Die kleurtjes van Essie zijn zo mooi !
    x

  4. Nicole 20 juli 2013 / 11:02

    Die sandaaltjes zijn super leuk! En de Essie nagellakjes hebben echt mooie kleurtjes, perfect voor de zomer!

  5. Yasmina 20 juli 2013 / 12:25

    BB van catrice is ook mijn favo

  6. Tessa 20 juli 2013 / 12:34

    Leuke producten! Vrolijke nagellakkleurtjes ook :)

  7. Lisanne 20 juli 2013 / 12:50

    Wat een leuk artikel!

  8. Tessa bd 20 juli 2013 / 13:26

    Ik ben ook grote Essie fan en ook van de Mac lip conditioner :d

  9. Anna 20 juli 2013 / 16:44

    Wat een leuk artikel! Mooie producten en foto’s. Die msf is echt prachtig, fijn dat je er al zo lang mee doet :)

  10. Dionne 20 juli 2013 / 17:46

    Staan mooie producten tussen.
    Die blush van de etos is heel fijn!

  11. Esmay 20 juli 2013 / 18:25

    Lapiz of Luxury vind ik echt heel tof! Je MAC MSF vind ik ook to die for <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *