BEFORE I DIE

Een tijdje geleden ben ik getagd (ik weet niet meer door wie, sorry!) en de tag sprak me wel aan, vandaar dat ik hem ga doen. Het is de ‘Before I die’-tag, waarbij je door middel van 10 plaatjes van Weheartit.com laat zien wat je nog in je leven wil gaan doen. Best persoonlijk, maar ik vind het altijd erg leuk om te lezen! Mijn wensen zijn best standaard, hopelijk vinden jullie het desondanks toch leuk om te lezen.

De eerste zie je hierboven: go on a no-budget shopping spree. Tja, wie wil dat nou niet? Ik zou meteen een ritje maken naar de Bijenkorf in Amsterdam, om me helemaal suf te shoppen aan mooie tassen, sieraden, kleding en gadgets.

Met grote, opvallende tattoo’s heb ik helemaal niks, maar een kleine tattoo met betekenis vind ik wel heel erg mooi. Ik zou dan kiezen voor een symbool of een woord wat van toepassing is op meerdere gebieden. Als iemand dierbaars zou overlijden, bijvoorbeeld mijn moeder, dan zou ik het wel overwegen om een kleine tattoo te zetten als aandenken.

Is het niet mooi om je laatste dagen door te brengen met iemand waarvan je houdt? Als ik op straat loop en ik zie zo’n oud stel gelukkig hand in hand lopen, dan smelt ik altijd een beetje van binnen. Zo lief!

Mijn doel van dit jaar: mijn vwo-diploma halen zodat ik volgend jaar kan gaan studeren in Amsterdam. Mijn eerste schoolweek zit erop en ik heb al veel informatie over me heen gekregen over wat we wel allemaal niet moeten doen en leren en dat beangstigt me wel een beetje. Things are getting serious! Ik ben altijd zonder problemen overgegaan dus als ik gewoon goed mijn best doe dan moet het wel lukken, maar toch. Het is allemaal zo officieel opeens. Ieh!

Ik wil echt heel graag naar New York. Die stad heeft echt iets magisch en ik hoor altijd zo’n leuke verhalen van mensen die er zijn geweest, dat ik dat ook een keer zelf mee moet maken. Er zijn nog wel meer landen en steden waar ik graag naartoe wil (die lijst is oneindig), maar momenteel wil ik het allerliefste naar New York!

Al sinds ik klein ben, roep ik dat ik later op het strand wil trouwen. Ik heb niet zoveel met kerken, maar het strand trekt me wel. Een prachtige jurk, een groot feest met veel gasten en het ja-woord geven met je voeten in het zand: klinkt niet verkeerd, wel?

Dat ik wil zwemmen met dolfijnen roep ik ook al sinds ik klein ben. En dan het liefste in Curaçao, een land waar ik ook nog ooit naartoe wil.

Al heb je een bankrekening als een bodemloze put, een prachtig lichaam en het grootste huis dat je maar kunt wensen: als je niet gelukkig bent dan is dat allemaal niks waard. Daar draait het voor mij om, dat als ik straks oud ben kan zeggen dat ik een leuk leven heb gehad. Natuurlijk heeft iedereen wel eens mindere dagen, maar je moet er van genieten want hoe cliché dan ook: het kan zomaar voorbij zijn. Soms moet je dan ook even kijken naar wat je wél hebt in plaats van wat je niet hebt, zoals lieve vriendinnen, fijne familie en een leefomgeving waar je je thuis voelt. Dat is naar mijn mening het belangrijkste!

Iets avontuurlijker: bungee jumpen! Het lijkt me aan de ene kant doodeng, maar ik wil het gewoon ooit meegemaakt hebben. Ik zeg dit ook al heel lang, dus het moet er maar eens van komen… Haha!

Do I need to say more? Ik blijf een meisje. Een meisje dat heel veel van kleding houdt. Die het liefste de hele Zara leeg zou roven en de tassen afdeling van de Bijenkorf wil plunderen. Het lijkt me gewoon geweldig om een walk-in-closet te hebben, zodat je al je spullen mooi kunt zien. Het liefste wil ik dan ook een gevulde walk-in-closet, want anders staat ‘ie er wel erg zielig bij.

Dat was het! Ik tag niemand, maar voel je vrij om hem over te nemen. Laat ook even bij de reacties achter wat jullie nog willen doen voordat je doodgaat. Ik ben benieuwd!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *