CURRENT H&M FAVOURITES

Mijn laatste bezoek op de webshop van H&M was alweer even geleden. Ik weet niet hoe het komt, maar de H&M trekt mij de laatste tijd minder. Als ik opzoek ben naar leuke kleding loop ik toch liever naar de Zara dan H&M. Maar toen ik afgelopen week weer even ging kijken kwam ik toch een aantal leuke dingen. Genoeg leuks om de volgende keer de H&M niet over te slaan! Ik zette mijn favorieten voor jullie op een rijtje.


Groene blouse – €19,95
Leuk voor met uitgaan op een zwarte broek, voor overdag op een jeans en als het warm is op een shortje. De kleur is leuk en het prijsje is fijn, dus als ik deze in het echt tegen kom en hij staat me leuk, gaat ‘ie sowieso mee naar huis!

Pailletten rokje – €19,95
Ik weet niet of ik dit heel snel zal dragen, maar in combinatie met een wit shirtje, leuke sandaaltjes en mijn roségouden horloge staat dit rokje echt super leuk. Kan ook met zwart gecombineerd worden voor een wat meer uitgaanslook.

Donkergrijs spijkershort – €29,95
Shortjes: ik kan er geen genoeg van krijgen! Deze kleur vind ik leuk, lekker stoer. Maar ook met een schattige top is een outfit geslaagd. De destroyed details maken het wat mij betreft helemaal af!

Kakigroene shopper – €19,95
Leuke shopper in een aparte kleur, handig voor erbij! Hij is ook niet zo duur dus dat maakt het al een stuk leuker.

Witte blouse – €24,95
Ik ben nog steeds op zoek naar dé perfecte witte blouse, maar ik kom hem maar niet tegen! Deze blouse ziet er erg mooi uit, maar de vraag is of hij me ook zo staat!

Knalroze trui – €34,95
Deze trui vind ik echt geweldig! Heerlijk kleurtje en gezien het model lijkt hij me ook heerlijk zitten. Skinny jeans, ketting erover en je hebt een heerlijke comfy outfit. Deze trui is er ook in het mintgroen en ik moet zeggen… Die zou ik ook wel graag willen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *