Verlanglijst voor Sinterklaas

Herinneren jullie je nog mijn verlanglijst voor Sinterklaas van vorig jaar? Dat was veel! Natuurlijk heb ik lang niet alles van die lijst gekregen, maar uiteindelijk heb ik zelf ook nog wat dingen van die lijst gekocht. Deze verlanglijst is een stuk korter, maar dit zijn ook dingen die ik erg graag wil. Deze zal ik dus ook nog kopen als ik ze niet voor Sinterklaas krijg. Ik heb dit jaar weer erg veel zin in Sinterklaas, het is altijd zo gezellig. Omdat bij mijn moeder mijn zusjes nu niet meer geloven moet ik ook nog een surprise maken en ik heb al leuke ideeën. Ik kan helaas niet vertellen wie ik heb getrokken, aangezien de kans aanwezig is dat iemand uit het gezin dit artikel leest!

Portemonnee Invito – €16,99
Als eerste wil ik een nieuwe portemonnee. Mijn huidige portemonnee heb ik al een tijdje en ik ben toe aan iets nieuws! Het allerliefste wil ik een portemonnee van Fab., maar gezien de prijs (€89,-) kan ik dat wel vergeten. Bovenstaande portemonnee van Invito vind ik ook erg mooi. Simpel en classy en hij lijkt toch een héél klein beetje op een Fab. portemonnee!

Mini-statief – €10,-
Het is jullie vast niet ontgaan dat ik laatst een filmcamera heb gekocht. Om goed te kunnen filmen moet ik deze camera vastmaken op een statief, maar ik heb nu alleen een groot statief. Hier kan ik niet zoveel mee omdat deze te groot is om bijvoorbeeld op mijn bureau te zetten. Het is een beetje onhandig en daarom heb ik eigenlijk echt een mini-statief nodig. Deze kosten op Bol.com zo’n 10 euro, niet erg duur!

Internetgodinnen (€15,95) & Blogging Heroes (€20,99)
Ik vind informatie-boeken altijd erg interessant, eigenlijk vraag ik ieder jaar wel zo’n boek voor Sinterklaas. Ten eerste wil ik graag het boek Internetgodinnen, waar ik een hele tijd geleden al iets over heb geschreven. Het lijkt me gewoon een erg interessant boek en aangezien ik nu zelf ook bij een webshop werk lijkt het me alleen maar leuker om er meer over te weten! Hiernaast wil ik ook nog graag Blogging Heroes, een boek over bloggen! Dat boek staat vol met interviews met bloggers en het schijnt erg inspirerend te zijn. Dat mag eigenlijk gewoon niet ontbreken op mijn boekenrek…

M.A.C. Highlighter – €16,-
Ik kom altijd mooie highlighters tegen in palettes, maar dat vind ik nooit zo handig. Ik wil het liefste gewoon een losse highlighter, zodat ik daarvoor niet altijd een palette hoef te gebruiken. Bij M.A.C. hebben ze heel veel mooie kleuren, zoals Dazzlelight, Vanilia, Shroom en meer. Dus daar zal Sint zeker aan het juiste adres zijn!

Zwarte gebreide sjaal – €?
Gebreide sjaals zijn in de winter echt een must en ik heb ze al in verschillende kleuren. Alleen nog niet in het zwart! En laat deze kleur nou eens perfect matchen met de rest van mijn kledingkast… Ik wil dus graag een lekker warme, dikke zwarte sjaal zodat ik de aankomende koude winter kan trotseren!

Nagellak – €?
Do I need to say more? Nagellak doet het altijd goed en ik kan er nooit genoeg van hebben. Sowieso vind ik het altijd leuk om nagellak te testen voor mijn blog dus met nagellak sla je bij mij nooit de plank mis. Leuk cadeautje voor in de schoen! *hint voor sint* Grapje!

The Body Shop Bodybutter trio – €12,-
Vooral in de winter ben ik echt fan van bodybutters. Lekker vette crèmes die mijn kwetsbare, droge huid een flinke oppepper geven. Vooral de bodybutters van The Body Shop zijn favoriet en de trio’s zijn altijd leuk om te krijgen. Deze potjes zijn ook niet te groot, in vergelijking met de potten van de reguliere bodybutters. Momenteel zijn ál mijn bodybutters op, terwijl ik eerst echt 5 soorten had! Daar moet verandering in komen dus ik wil graag de trio van de kerstcollectie. Deze geuren zijn al eerder uitgebracht en ruiken goddelijk!

Diesel Loverdose (€44,71) / White Musk Libertine (€27,95)
Het is altijd leuk om parfums voor Sinterklaas te krijgen. In oktober heb ik weer een nieuw parfum gekocht maar de andere parfums raken ook steeds meer op en daarom wil ik eigenlijk wel een nieuw geurtje. Ik heb Loverdose van Diesel al een tijdje op het oog, maar laatst heb ik White Musk Libertine ontdekt, de nieuwste geur van The Body Shop. Ik ben normaal niet zo weg van white musk, maar ik vond deze geur toch wel erg lekker!

Dat was het voor dit jaar. Wat vragen jullie (indien je het viert) voor Sinterklaas?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *