Mijn verlanglijst voor Sinterklaas

Ken je het nog? Vroeger, toen de catalogus van Intertoys op de mat lag, begon ik altijd meteen kruisjes bij de dingen te zetten die ik wilde voor Sinterklaas. Daaruit maakte ik dan weer een selectie, knipte ik uit en plakte ik op een groot vel papier zodat ik mijn verlanglijst vervolgens in mijn schoen kon stoppen. En dan afwachten wat je van het verlanglijstje zou krijgen, zo spannend… Tegenwoordig doe ik dat niet meer (nee, goh!) maar natuurlijk heb ik nog wel een verlanglijstje. Toen ik op Twitter vroeg of jullie mijn Sinterklaas verlanglijstje wilden zien, reageerden jullie meteen met ‘Jaaaa, leuk!’. Dus, bij deze! Ik verwacht niet dat ik alles krijg – ik heb namelijk een héle lange verlanglijst – maar daarom heet het ook een verlanglijst, ik wil het allemaal! Bij sommige dingen heb ik ook nog gezet waar je het kunt kopen, voor diegene die dat willen weten.

– M.A.C. blush in ‘Peachykeen’, €19,-
– Beautyblender, €12,95 op Boozyshop.nl
– Parfum Guess Seductive, €32,50 voor 30 ml
– Het boek ‘Style’ by Lauren Conrad (en eigenlijk ook L.A. Candy, Sweet Little Lies en Sugar & Spice!), €17,99 op Bol.com

– Abonnement op de Grazia, vanaf €15,-
– Clutch, verschillende prijzen
– Zilverkleurige oorbellen met blaadjes eraan, €7,95 op Ydeltuyt.nl
– 28 neutral palette, €18,95 op Mumi.nl
– Guess oorbellen (die hartjes in een hanger of ronde knopjes), €35,-

– Halsketting met een zwaluw (en dan in het zilver), €?
– The Body Shop cadeauset in ‘Spiced Vanille’, €15,-
– Catrice nagellak in ‘Absolutely Chinchilly’, €2,50
– Maybelline Dream Matte Powder, €10,99
– Zwaluw-top van Vila (jaaaa, ik wil ‘m nog steeds!), €34,95 op Wehkamp.nl
– Sinful nagellak in ‘Beautiful girl’, €4,40 op Ebay.com

Oh, en lieve Sint: als u nog geld over heeft wil ik ook wel een docking system voor mijn iPhone, een nieuwe fluidline van M.A.C. in ‘Blacktrack’, een Mi Moneda ketting, een Chi-stijltang, HD-filmcamera, een nieuwe laptop, wedges van de Dolcis en nog meer high heels. PS: Vergeet mijn geliefde DKNY horloge niet! Zucht. Ik. Wil. Té. Veel. Gelukkig ben ik twee maanden na Sinterklaas jarig dus alles wat ik niet krijg kan ik dan alsnog vragen.
 
Wat willen jullie voor Sinterklaas?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *