Beautybloggers meeting

Morgen, 17 april 2010, dan is het zover, ik ga wat leuke beautybloggers ontmoeten!

Lisa kwam een tijdje geleden met het plan, ze had dan ook meteen zoveel mogelijk bloggers een mailtje gestuurd of ze ook wilden komen. Helaas mocht/kon uiteindelijk niet iedereen, dus we zijn maar met z’n 5en… Maar toch hartstikke gezellig!

Natuurlijk neem ik mijn camera mee, en worden er wat leuke picca’s geschoten. We gaan naar Rotterdam, dus ook naar de MAC counter, waar ik van plan ben iets leuks van MAC te kopen. Wat precies zien jullie in de shoplog die komen gaat!

Ik ga samen met mijn moeder, omdat ik niet alleen mag reizen. Ik vind het dus superlief van mama dat ze met me mee wil gaan. Als ik met de meiden ga meeten gaat ze gewoon iets anders doen en na afloop van de meet gaan ik en mama nog gezellig winkelen, daarna naar huis, in de stad eten en naar de film ‘de gelukkige huisvrouw’. Heel leuk allemaal, maar wel een leuke dag!

Wie ga ik morgen allemaal ontmoeten en van welke blog komen ze?
– Lisa van adorebeauty.tk. Ik ben heel benieuwd hoe Lisa in het echt is, want de laatste tijd heb ik via msn al meer contact met haar en ze is veel liever dan jullie denken. Volgensmij is ze in het echt een schat, ook al heeft ze soms echt bitchy tweets hihi.

– Britt & Joyce van Beautysensation.nl.tt. Ik volg Britt al héél lang, zelfs voordat ze aan Beautysensation begon, ik was helemaal fan van haar filmpjes. Sinds ze samen met Joyce een blog heeft is het helemaal leuk natuurlijk!

– Martine van girlsontheblog.nl.tt. Martine kende ik ook van YouTube. Eerst had ze een andere blog, maar sinds kort heeft ze met een aantal meiden een nieuwe blog. Superleuk! Ook maakt ze iedere dag een vlog, en ook al gaan ze soms helemaal nergens over, ik vind ze superleuk!

Ik verheug er dus echt op om bovenstaand meiden te ontmoeten en jullie horen nog hoe het was! Hopelijk komen er de volgende keer nog meer (beauty)bloggers ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *