I guess Guess!

Ik hou van het merk Guess. De sieraden, de kleding en de campanges: geweldig! Ik vind de tassen wat minder, maar voor de rest vind ik het echt een heel mooi merk. Vooral de sieraden vind ik geweldig, dus ik ga mijn favorieten laten zien. Al deze sieraden komen van de shop http://www.sunnywatches.nl/. Dit is een webshop vol met sieraden, voor een lagere prijs. Love it!

Bedelarmbandje met 8 verschillende bedels. Bij SW (ik kort Sunny Watches even af) voor €44,95


Deze armband heeft een soort metallic kralen. Heel mooi! €52,11 op SW.

Deze schakelarmband was echt liefde op het eerste gezicht. Hij is ook verkrijgbaar in het zilver en ik vind hem prachtig! €62,61 op SW.

Dit schatje van mij! Yes babe, i’ve got this one! Hij kost op SW €28,41, maar ik had hem op Shopvip gekocht voor ongeveer €15,- dat is dus echt supercheap. Ben er nog steeds heel erg blij mee, alleen ik vond het wel jammer dat ze hem op Shopvip destijds niet in het zilver hadden. Maar met deze ben ik ook heel blij hoor ;)

Naast armbandjes heeft Guess ook nog ringen en kettingen. Die vind ik niet altijd even mooi, maar ik ben sowieso meer iemand van de armbanden. Maar ik heb het nu nog niet over de Guess horloges gehad. Die zijn namelijk ook prachtig! Ik ga niet al mijn favo’s laten zien want dan zou dit artikel wel heel erg lang worden, maar hier is een link waar de collectie op staat: http://www.sunnywatches.nl/horloges/meer-guess.html.

Guess, you love it or you hate it. Ik vind het persoonlijk een tof merk, alleen sommige dingen vind ik ordinair, mits je het leuk combineert. Mijn armbandje kun je ook heel erg kitch combineren maar ik draag het meestal bij een basic outfit.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *