Room update #4

Inmiddels heb ik al weer meer dan twee maanden mijn kamer in Utrecht. Wat gaat de tijd toch snel! Het bevalt wel echt super goed, ik voel me veilig in mijn kamer en ik ben van alle gemakken voorzien. Ofja, bijna dan! Er zijn nog steeds dingen die ik mis, maar dat zijn dan echt van die dingen zoals een wasmand, prullenbak, manden en een lamp. Heeft dus geen haast, maar wel wenselijk! Maar we komen er wel, want vandaag is er ook weer wat in mijn kamer gedaan. Papa kwam met mijn zusje langs en hij heeft een kast in elkaar gezet en een rolgordijntje opgehangen. Ik ben er super blij mee!

Al vanaf het begin dat ik mijn kamer had wilde ik al iets met de ruimte onder mijn bed. Ofja, niet de hele ruimte want dat is niet mogelijk omdat er een trappengat onder zit. Maar er zat een klein gedeelte onder en het leek me handig als daar planken kwamen. Het idee was er, de uitvoering nog niet. Tot vandaag, want papa heeft er planken gemaakt. Eerst zette ik mijn schoenen onder mijn kledingrek, nu heb ik een speciaal schoenenrek! Staat veel netter en daarnaast kan ik nu op de bovenste plank ook nog dingen bewaren. Zo heb ik er nu bijvoorbeeld wat servies staan.

Daarnaast heeft papa ook mijn rolgordijn opgehangen. Deze had ik al heel lang liggen, maar deze was te breed voor mijn raam dus hij moest smaller gemaakt worden. Ook moest het gordijn smaller worden geknipt, een klusje waar ik aan ben begonnen. Ik wilde het niet, want ik ben echt mega onhandig. Maar het ziet er uiteindelijk super netjes uit. Ik ben trots op mezelf, haha. Zo’n rolgordijn is gewoon heel fijn want dan heb je wat meer privacy en mijn normale gordijnen kunnen niet zo goed dicht. Deze hangen er meer voor de sier. Ze moeten ook nog korter worden gemaakt, maar eigenlijk vind ik die knopen aan de onderkant wel leuk staan.

Dat was mijn update! Het leek me leuk om het even met jullie te delen. Ik zie mezelf hier in ieder geval de komende tijd nog wel zitten. Ik was bang dat ik me misschien eenzaam zou voelen, want ja je ziet er toch wel de hele week alleen. Maar ik vermaak me prima! Ik heb het druk genoeg met de studie, bloggen en leuke dingen doen met andere mensen. De tijd vliegt voorbij en ik denkt dat dat alleen maar een goed teken is!

DELEN:

26 Reacties

 1. Josie 17 oktober 2013 / 21:18

  Leuk die schoenenkast zo! Fijn dat je je niet alleen voelt :-)

 2. Lisanne 18 oktober 2013 / 06:22

  Die schoenenzaak lijkt me echt mega handig zo! Fijn dat het je zo bevalt!

 3. Kimberly 18 oktober 2013 / 06:41

  Goed tekenen dat je je helemaal niet alleen voelt op je kamer, dat is wel fijn! En wat handig zo’n schoenenkast met nog eens ietwat extra ruimte :D

 4. Dionne 18 oktober 2013 / 08:58

  Het ziet er heel mooi uit!
  Schoenenkast is altijd fijn!

 5. Esmay 18 oktober 2013 / 10:12

  Zo’n schoenenkast is echt superhandig! Sowieso vind ik je kamer zo mooi haha :D

 6. Yasmina 18 oktober 2013 / 11:33

  Nice dat je je goed voeld in je kamer, als ik zo een awesome kamer had zou ik mezelf ook niet vervelen haha

 7. Kiki 18 oktober 2013 / 14:10

  Wat een mooie kamer, mazzel dat je er eentje hebt gevonden in Utrecht: schijnt heel moeilijk te zijn! Liefs

 8. Melissa 18 oktober 2013 / 19:13

  Je kamer is ook echt heel leuk :) Fijn dat je vader je geholpen heeft!

 9. Yak Man 18 oktober 2013 / 19:49

  Dat is zó handig, je schoenenkast! Het steekt dan niet zo eruit en dan heb soort van extra ruimte haha :b.

 10. wies 18 oktober 2013 / 21:49

  Je kamer is zo leuk! en zo praktisch ook
  xxx

 11. Tessa 18 oktober 2013 / 22:08

  Leuk je kamer, handig je schoenen netjes opgeruimd in een kast!

 12. Carola 19 oktober 2013 / 13:30

  Dat schoenen kastje staat echt leuk zo onder je bed! (:

 13. Robin 20 oktober 2013 / 13:46

  Dat schoenenkastje is handig én ziet er leuk uit!

 14. Nicole 20 oktober 2013 / 19:49

  Ziet er leuk uit. Je blog is echt super mooi en je filmpjes zijn heel leuk. Ik kijk ze al sinds het begin hihi <3
  xx

 15. Simone 22 oktober 2013 / 11:00

  Ziet er leuk uit! Het wordt steeds meer eigen, en het voelt ook steeds meer als thuis komen! Ik woon nu ruim anderhalf jaar in mijn kamer en het is steeds fijner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *