Besteld: Forever 21

Ik moet iets bekennen: ik heb nog nooit bij Forever21 besteld. Ik wilde het al langer, maar het kwam er maar steeds niet van. Ik had eigenlijk nooit echt iets nodig, of ik vond niks wat helemaal mijn ding was. Maar deze keer was ik op zoek naar iets specifieks, en op veel webshops kon ik het niet vinden. Uiteindelijk ben ik bij de Forever21 geslaagd!

Waar ik naar op zoek was? Een top met wijde armsgaten. En zeker in dit seizoen is dat nog best moeilijk te vinden. Ik wilde heel graag zo’n top omdat ik afgelopen woensdag een tattoo heb laten zetten op mijn rib. Ja, je leest het goed! Misschien heb je ‘m al gezien op Instagram, maar ik ga er denk ik nog wel iets over schrijven. Ik wilde het eerst voor mezelf houden, maar jullie reacties zijn allemaal zo super lief!

Maar goed, je ziet die tattoo dus eigenlijk bijna nooit, maar bij een top met wijdere armsgaten wel. En dat vind ik erg leuk met uitgaan! Ik heb gekozen voor bovenstaande top met daarop een quote van Einstein: “Gravitation is not responsible for people falling in love”. Ik vind het leuk dat die letters goud zijn, dat maakt het wat meer speciaal en meer een party top. Ik ben heel benieuwd hoe hij valt in het echt!

De top kost €9,75. Dat valt dus ook heel erg mee!

DELEN:

12 Reacties

  1. Sophie 11 oktober 2013 / 07:09

    Ik vind je tattoo echt mooi Lizzy! Deze top is echt leuk. Het ziet er vast super mooi uit:)

  2. Daisy 11 oktober 2013 / 07:42

    Leuk shirt! Ik heb je tattoo nog niet gezien, ben wel benieuwd!

  3. Kimberly 11 oktober 2013 / 09:02

    Dat is een heel tof shirt! Ben benieuwd of je jouw tattoo ermee ziet! :D je tattoo vind ik trouwens onwijs mooi!

  4. Robin 11 oktober 2013 / 13:11

    Ik zag je tattoo inderdaad al op Insta, had ik niet snel bij jou verwacht haha! Maar gaat er vast tof uitzien met deze top =)

    • Lizzy 11 oktober 2013 / 18:32

      Haha je bent niet de enige die dat zegt.. Maar daarom vind ik het juist ook wel weer leuk :P

  5. vintagirie 11 oktober 2013 / 18:35

    Wat gaaf! Ik heb je tattoo nog niet gezien, maar ik ben wel benieuwd.

  6. Melissa 11 oktober 2013 / 18:55

    Nou, ik heb op Instagram al laten weten wat ik van je tattoo vind (TOF), dus dat hoeft hier niet meer, haha. Heel gaaf dat je ‘m uiteindelijk gewoon hebt laten zetten! Zo’n top met wijde armsgaten is wel handig, dan zie je de tattoo tenminste. Ik zou zo’n top alleen niet zo snel bestellen omdat ik het idee hebt dat het me dikker maakt ofzo. Maar dat ligt waarschijnlijk gewoon aan mij. :P

  7. Rianne 12 oktober 2013 / 18:39

    Super leuk shirtje! Betaal je veel verzendkosten?

    • Lizzy 12 oktober 2013 / 20:09

      6 euro, vanaf een bestelling twv €75 zijn ze gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *