Kleurenanalyse bij Style & Color

Dit artikel staat al wéken in de planning, maar ik kwam er maar steeds niet aan toe! Druk met vanalles en nog wat, maar dat merken jullie de laatste tijd ook wel op mijn blog. Maar goed: ik onderging een tijdje geleden een kleurenanalyse bij Style & Color, bij imagostyliste Diny. Hier werd mij verteld wat voor een type ik was en welke kleuren make-up en kleding het beste bij mij passen. Super leuk!

Ik was heel benieuwd wat voor type ik ben en welke kleuren ik moet dragen om mijn sterke punten te accentueren. Dit type werd vastgesteld aan de hand van de kleur van je haar, ogen en huid. Daaruit kwam dat ik een zomertype ben. De kleuren die mij mooi staan zijn koel, maar ook zacht. Dus geen harde koele kleuren! Dit betekent natuurlijk niet dat de andere kleuren me niet staan, maar koele, zachte kleuren staan me beter. Naast kleding kun je dit natuurlijk ook toepassen op make-up. Ik vond het heel interessant om te weten welke kleuren me wel goed staan en welke niet. Vooral het verschil was heel grappig om te zien!

Diny is een enthousiaste vrouw met passie voor haar werk. Ze legt alles heel duidelijk uit en je merkt dat ze er verstand van heeft. Zo zag zij meteen dat mij een kleur minder mooi stond, terwijl ik nog niet zo goed wist waar ik naar moest kijken. Het zit ‘m in de kleine dingen, maar daar heeft zij zeker oog voor! Ook had ze me opgemaakt met kleuren die me mooi stonden, en dat was ook heel mooi geworden. Ik heb daar alleen geen foto’s van, want het was laat toen ik eenmaal weer thuis was.

Benieuwd geworden naar zo’n kleurenanalyse? Kijk op de website voor meer informatie. Je kunt alleen een kleurenanalyse ondergaan, maar je kunt ook workshops volgen met vriendinnen. De mogelijkheden zijn allemaal te vinden op de website en daarbij staan ook de tarieven vermeld. Ik vind het zeker een aanrader en vond het erg leuk om mee te maken. Bedankt, Diny!

DELEN:

10 Reacties

  1. Soesja 25 augustus 2013 / 18:04

    Interessant om te lezen! Ik zou het wel leuk vinden om een artikel te zien waarin je kleding draagt in kleuren die jou goed en minder goed staan, om het verschil te zien! Zou zelf ook wel eens zo’n kleurenanalyse willen :)

  2. Nicole 25 augustus 2013 / 18:49

    Lijkt me echt super leuk om een keer te doen! Het lijkt me heel interessant om te weten te komen welke kleuren nu goed bij je passen, heel handig! :) Liefs, Nicole

  3. Diny 25 augustus 2013 / 19:55

    Dank je wel voor je lieve woorden, Lizzy. Fijn dat je het leuk gevonden hebt!!

  4. Kelly 25 augustus 2013 / 21:07

    Ik heb het ook een keer gedaan. Ik ben een wintertype. Het is erg leerzaam om te doen!

  5. Kimberly 26 augustus 2013 / 06:43

    Gaaf om een keer gedaan te hebben! Leuk om te weten! Vind je dat het zelf ook klopt? :)

  6. Anna 28 augustus 2013 / 12:31

    Wat leuk! Dat zou ik ook wel eens willen doen.

  7. stephanie 30 augustus 2013 / 10:26

    Ben je van plan nu te letten op welke kleuren je draagt? Ga je nu alleen maar de ‘zomertype-kleuren’ dragen?
    xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

    • Lizzy 30 augustus 2013 / 21:40

      Nee, dat niet! Ik vind bordeaux rood bijvoorbeeld een mooie kleur, en daarom draag ik dat gewoon. Ik weet nu gewoon wat wel iets doet voor me en wat niet, en bij het kopen van iets kan ik daar rekening mee houden maar ik ga niet alleen maar die kleuren kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *