Lookbook London Style

Vroeger deed ik veel mee aan winacties, de laatste tijd schoot het er een beetje bij in. Maar nu kwam ik wel een leuke tegen, waarbij je €250,- cash kan winnen! En aangezien ik dus binnenkort op kamers ga, kan ik dat geld goed gebruiken om mijn paleisje in te richten. Het enige wat ik daarvoor moest doen, is een lookbook maken in London Style met producten uit de collectie van Marks & Spencer. Ik ben niet heel bekend met het merk, maar het is me uiteindelijk wel gelukt!

Het eerste wat in me opkwam bij London style, was een legging. Meisjes in Londen lopen er bijna allemaal mee en daarom moest ik er wel eentje in mijn lookbook verwerken (€14,-). Ik wilde het hier niet bij laten, en kiezen voor iets aparts. Een printje bijvoorbeeld, daarom koos ik voor panterprint. Een beetje fout, maar in Londen kan het allemaal! Ik koos voor een leuk jasje (€18,47) en voor eronder een basic zwarte top (€9,50). Wel met een mooie lage hals, want ik wilde er nog een ketting (€21,95) bij. Een lekker opvallende gouden, want meiden in Londen zien er zeker niet saai uit! En dan de schoenen… Van die foute Britse instappers waar ik zelf nooit mee zou lopen, maar die in Londen razend populair zijn. Deze schoenen (€49,95) maken de outfit wel helemaal af, niet alleen door het panterprintje wat erin terug komt, maar ook omdat ze perfect passen bij London style. Uiteraard kon een jas en tas ook niet ontbreken en daarom koos ik voor een simpele parka (€113,-) en een schoolse tas met gouden details (€49,95).

Ik ben tevreden met het resultaat, ik vind dit echt een London style outfit. Nu nog een grote knot op het hoofd en een winged eyeliner, ik zie het al helemaal voor me. Mijn lookbook is trouwens ook te vinden op SWYF, klik hier om er naartoe te gaan. Vergeet hem niet te liken als je ook een account hebt op SWYF. Dit is een site met heel veel kleding bij elkaar van verschillende shops. Daarnaast kun je er ook je eigen lookbooks maken en staan er kortingscodes op van verschillende webshops. Zeker de moeite waard om eens te kijken!

Wat vinden jullie van mijn lookbook?

DELEN:

3 Reacties

  1. Anna 2 augustus 2013 / 20:41

    Wat een leuke winactie en leuke collage heb je gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *