PAPERBLANKS NOTITIEBOEKJE

Het is geen nieuws als ik zeg dat ik het fijn vind om mijn gedachten op papier te zetten. Ik schrijf graag (daarom blog ik ook) en daarnaast maak ik overal lijstjes van. Dit zorgt voor rust in mijn hoofd en dan heb ik alles goed op een rijtje. En niks is fijner om die gedachten dan in een mooi notitieboekje te schrijven. Ik heb al een aantal leuke exemplaren, maar sinds deze week kan ik weer een nieuwe aan ‘mijn collectie’ toevoegen, namelijk een notitieboekje van Paperblanks.

Dit notitieboekje komt uit de Lyon Florals collectie, die geïnspireerd is op een Frans textielontwerp. Dit patroon komt uit 1860 en je ziet vooral veel elementen uit de natuur. Ik vind het heel mooi, want in het echt glanst het boekje ook nog een beetje. Je ziet het er meteen aan af dat het een boekje van kwaliteit is.

De voorkant heeft trouwens ook een klepje van magneet, zodat het boekje niet zomaar open gaat, bijvoorbeeld in je tas. Daar is dus echt over nagedacht! Ook het formaat is heel fijn, namelijk 13 bij 18 cm. Niet te klein, maar ook niet te groot!

Zoals je ziet is het boekje gelinieerd en heeft het een bladwijzer. Het papier is heel glad en schrijft dus ook fijn. Is natuurlijk wel belangrijk!

Ook ziet er een opbergvakje achterin. Hierin kun je losse blaadjes of bonnetjes bewaren. Dat is ook heel handig, want zo valt er niks uit en kun je belangrijke dingen goed bewaren die je later nog nodig hebt of later wilt noteren. Ik zeg ook maar wat!

Ik kon het natuurlijk niet laten om er iets in te schrijven en heb een paar mooie quotes uitgekozen. De eerste kwam ik laatst tegen op Twitter en sindsdien denk ik er nog vaak over na. Zeker mijn favoriete quote van de laatste tijd! Daarnaast heeft dit boekje voor mij niet echt een doel. Ik schrijf er gewoon hersenspinsels in op. Dat zijn vaak ideeën voor mijn blog en to do lijstjes, het verschilt heel erg. Maar het is dan altijd wel leuk om een hele tijd later terug te kijken en te zien wat je toen allemaal op schreef!

Dit notitieboekje komt van de webshop Schrijfwinkel.com, waar ze naast Paperblanks ook merken als Moleskine en Leuchtturm1917 verkopen. En de naam van de webshop zegt het al: voor notitieboeken, adresboeken, dagboeken en ander schrijfgerei ben je daar aan het juiste adres! De verzending is heel snel en je kunt gewoon betalen via iDeal of PayPal. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *