BIODERMAL P-CL-E FLUÏDE

Ik heb alweer een tijdje geleden een fijne crème van Biodermal opgestuurd gekregen: de P-CL-E fluïde. Eigenlijk is dit dus geen crème, maar een fluïde. Het product dat ik heb is dan ook het zusje van de P-CL-E crème, dit is de eerste crème die Biodermal op de markt bracht en nog steeds erg populair. Toen ik mama vertelde dat ik dit product ontving, kwam de P-CL-E crème haar ook niet onbekend voor. Die crème schijnt wat dikker en rijk te zijn, dat wist mijn moeder ook te vertellen. De fluïde is alleen een lichtere variant!

Omdat deze fluïde een lichte, niet vette textuur heeft, voelt hij erg prettig aan op de huid. Het voordeel van deze crème is dat het voor alle huidtypen geschikt is, maar vooral gericht is op de onrustige en geïrriteerde huid. Als je bijvoorbeeld last hebt van droge en rode plekjes, schilfertjes, littekentjes of gewoon een onrustige of hele droge huid dan is de P-CL-E fluïde ideaal. De fluïde hydrateert, verzacht, geneest, verzorgt, kalmeert en beschermt je huid. Kan niet beter!

Ik gebruik de fluïde gewoon als dagcrème, en als mijn huid wat onrustig is dan breng ik vaak ook wat van deze fluïde aan. Dit spul laat mijn puistjes en alles bijvoorbeeld niet verdwijnen, maar ik merk dat het mijn huid kalmeert. Of het goed tegen een droge huid helpt, kan ik moeilijk zeggen. Ik heb namelijk zelf een vette huid!

Ik vind het dus een fijn product, en ook de verpakking is fijn door het pompje. De crème kost €23,50 voor 50 ml. Dat klinkt veel, maar je hebt ook maar iedere keer weinig crème nodig, een half pompje is voldoende voor je hele gezicht.

Biodermal is te koop bij de bekende drogisterijen zoals Etos en Kruidvat.

DELEN:

1 Reactie

  1. Linsey 26 juni 2012 / 22:11

    Lijkt me een erg fijne crème, maar nog steeds een Beetje prijzig. Misschien ga ik hem wel kopen met een actie ofzo. Goede review trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *