Voorjaarsschoenen @ ShopALike.nl

Ik ben dol op webshoppen en ik gok dat ik niet de enige ben. Soms dan raak ik wel een beetje verdwaald tussen het aanbod, want er zijn zo veel verschillende webshops met verschillende items! En je wilt daarnaast natuurlijk ook het voordeligst shoppen, maar het kostheel veel werk om alle webshops af te gaan die er zijn. ShopAlike.nl brengt daar verandering in, want deze website brengt een volledig aanbod van winkels en producten samen op één website. Dat maakt het shoppen dus veel makkelijker! Er zijn zo’n 120 shops bij aangesloten, bijvoorbeeld Welikefashion.com en Zalando. 

Hoe werkt het dan precies? Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een specifiek product kun je het met uitgebreide zoekfuncties gemakkelijk vinden. Je kunt per winkel zoeken, per merk, kleur, prijs, soort, materiaal: noem het maar op, en het is mogelijk. Stel je hebt daarna een product gevonden wat je wilt bestellen, dan word je doorverwezen naar de webshop waar het product te koop is. Daar kun je het dan bestellen. Easy as that!

Ik heb het natuurlijk even uitgeprobeerd en ik was op zoek naar leuke voorjaarsschoenen. Zo heb ik gezocht op kleur, webshop, soort schoen en meer. Daaruit kwamen bovenstaande favorieten.

  • Silvian Heach pumps – €89,95
  • Jeffrey Campbell lita’s – €169,95
  • Nelly Trend heels met studs – €69,95
  • Zwarte Carvela heels – €154,95
  • Mintkleurige Vans – €65,00
  • Rebecca Stella for Nelly – €82,95

Zijn jullie al bekend met ShopAlike.nl?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *