All Stars vs Vans

All Stars blijven populair, maar sinds de Vans in opkomst zijn kun je wel stellen dat het elkaars ‘rivalen’ zijn. Het idee is namelijk hetzelfde: het zijn allebei gympen. Je kunt er zo uren op lopen, het zijn dus echt comfortabele schoenen. Ze zitten fijn en ze staan leuk onder een casual outfit. Ook in de zomer staan ze super leuk onder een denim short. Toch ben ik benieuwd welk merk jullie verkiezen boven de ander: ga je voor de all time favourite All Stars of ben je meer een Vans-meisje? En hoe graag je het misschien ook zou willen, je mag ze niet allebei kiezen! Je moet een keuze maken!
Zelf heb ik zowel Vans als All Stars in huis. Een paar jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eerste paar All Stars, fel blauwe. Het was een hoog model (geen laars), tot mijn enkels. Ik was er helemaal mee in de wolken en ik heb ze letterlijk kapot gedragen. Daarna schafte ik een paar lage grijze aan en kreeg ik ook nog een paar lage zwarte. De grijze All Stars zijn ook zo goed als kapot, maar het zijn handige schoenen die vies mogen worden. Het zwarte paar draag ik vooral tijdens sporten. Ik draag mijn All Stars dus eigenlijk niet zo vaak meer, ondanks dat ik ze nog wel leuk vind. Maar als ik dan moet kiezen voor een paar gympen dan neig ik toch snel naar Vans.

Waarom? Ik denk dat ik een beetje op mijn All Stars ben uitgekeken. Ik heb ze al zo lang, maar toen ik graag een nieuw paar gympen wilde kocht ik toch Vans. Deze zag je meer op straat, ik vond ze leuk en ik was eigenlijk wel toe aan iets nieuws! Vans heeft bovendien ook meer verschillende modellen, dus dan kun je echt Vans kopen die precies bij je passen. Dus. Ja, ik kies voor Vans! En jullie?
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *