Outfit: Leren broek

Ik ben eindelijk in het bezit van een leren broek! Laatst kocht ik er bij de H&M al eentje, maar deze had strepen op de zijkant en bij nader inzien vond ik die toch niet zo mooi. Mijn moeder vond ik het ook niet mooi en ik vind haar mening toch altijd wel belangrijk. Ik heb deze broek dus teruggebracht en toen wilde ik een andere bestellen. Ik had ‘m al gezien in de winkels, maar alleen nog in maat 40. Ik besloot dus op de H&M webshop te kijken. Ik vind het meestal niet zo fijn om bij H&M te bestellen doordat je altijd zo lang moet wachten op je bestelling, maar ik wilde de broek heel graag dus ik probeerde het toch maar online. Hadden ze ‘m niet meer! Gelukkig stond de broek na een weekje weer op de site en toen heb ik hem snel besteld. En ik had de broek binnen een week in huis!

De broek die ik nu heb kostte €30,- wat een prima prijs is voor een (nep) leren broek. Ik ben er erg blij mee en hij zit als gegoten! Er zitten ook niet ritjes aan de voorkant wat de legging wat speelser maakt. Erg leuk! Ik ben er heel blij mee en ik trok hem dus meteen de volgende dag aan. Gezien ik die dag 2 proefwerken en 1 examen moest maken (proefwerkweek…) wilde ik toch wel een outfit die lekker zat. Ik combineerde de broek met een trui van Saint Tropez en Vans. Qua sieraden ging ik voor mijn Buddha to Buddha en Ti Sento ring en oorbellen van de Hema. De tas is van Mango. Deze had ik cadeau gekregen bij een abonnement op Glamour alleen hij is nu al bij een hengsel aan het verslijten. Zo balen, want het is momenteel echt mijn favoriete tas!

Het was alweer een tijdje geleden dat ik een outfit postte, sorry daarvoor. Maar ik wil liever foto’s maken in de buitenlucht en ik vraag dan meestal of mijn zusje de foto’s wil maken dus ik ben ook een beetje afhankelijk van haar. Maar ik zal proberen weer regelmaat in de outfit-posts te brengen!

DELEN:

2 Reacties

  1. Anonymous 17 december 2012 / 22:45

    Ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *