Shoplog 23 februari 2011

Ik was al even niet meer naar de stad geweest om te winkelen, dus ik vond het weer eens tijd voor een shopping spree! Ik heb wat leuke dingen gekocht en ik kan ook weer dingen van mijn wishlist afstrepen.

Als eerste heb ik twee basic tops van Sutherland gekocht voor €7,95 per stuk. Ik kon de Vero Moda tops in de winkel niet vinden en deze zijn ook prima! Sutherland is sowieso een aanrader voor basics, je kunt het o.a. kopen bij The Sting / Lady Sting.

De laatste tijd koop ik steeds meer kleding voor uit gaan en ik ben deze keer weer geslaagd. Deze top van Fornarina is lastig om te fotograferen, maar ik heb een poging gewaagd. De bovenkant, met pailletten, zit helemaal tot aan de hals en aan de achterkant heb je een halve open rug. Lastig uit te leggen, maar ik weet niet hoe het heet! Het handige van deze top is dat (vind ik) hij ook wel kan op een short in de zomer. De top was afgeprijsd en kostte €28,- in plaats van €69,95. Mooi meegenomen dus!

Yeah, I found it! En nog voor een schappelijke prijs ook! De broek is niet helemaal zoals ik in gedachten had, maar ik vind hem wel súper leuk en ben er enorm blij mee. Op de foto ziet hij er een beetje suffig uit, dat vond ik ook toen ik ‘m in de winkel zag liggen. Toch heb ik de broek gepast en daar heb ik geen spijt van gehad! De broek zit onder strak en boven wat losser, het kruis is ook lager en dat geeft een beetje een harembroek-effect. Er komt heel snel een outfit post mee, want ik kan niet wachten om deze broek te showen! De broek is van Saint Tropez en kostte €39,95.

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik vorige week 16 ben geworden, dus ik mocht met mijn The Body Shop-kaart een cadeau t.w.v. €10 uitzoeken. Ik heb gekozen voor een heerlijke Shea body butter, aangezien al mijn body butters opraken. Ik moest nog wel ongeveer €4,50 bij betalen, maar dan is zo’n body butter nog super goedkoop. Als sample kreeg ik er een scheercrème bij van dezelfde geur.

Ik ben super blij met mijn aankoopjes, hebben jullie de afgelopen week nog wat geshopt?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *