Kledingborstel H&M

Vorige week kocht ik voor €1,95 een kledingborstel van de H&M. Destijds noemde ik het ‘meest nutteloze aankoop van de dag’ maar eigenlijk is ‘ie juist heel nuttig bedoeld. Wanneer het gekleurde blaadjes eraf wordt gehaald komt een soort tape tevoorschijn, waarmee je pluisjes van kledingstukken kunt afhalen. Zo heb ik altijd last van zichtbare pluisjes op mijn zwarte blazer, maar met een kledingborstel zijn pluisjes verleden tijd. Ik heb het voor jullie uitgeprobeerd en… het werkt!

Voor


Na
Het werkt super makkelijk: je rolt met de borstel over een kledingstuk heen en wanneer de roller vol met pluisjes zit scheur je een blaadje eraf zodat je weer verder kunt rollen met een nieuw blaadje. Ik ben nog geen 5 minuten met mijn blazer bezig geweest, dus het gaat ook nog eens erg snel. Het is trouwens wel aan te raden om het gekleurde blaadje te bewaren (in mijn geval dus dat wit met blauw gestreepte). Zo kun je de kledingbostel goed opbergen na gebruik zonder dat de borstel allemaal pluisjes aantrekt.
Hebben? Voor €1,95 is deze borstel te koop bij H&M, maar ook bij zaken als Blokker en Marskramer kun je ze vinden voor een schappelijk prijsje.
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *