Hoe combineer je grote, wollen truien?

Dikke, wollen truien zijn heerlijk voor in de winter. Ze zijn warm en zitten ook nog eens comfortabel. Wil je het fashionable maken, dan moet je ze wel op de juiste manier combineren. Lekker thuis op de bank met een joggingbroek kan natuurlijk ook, maar da’s weer minder geschikt voor een shopping spree of een date.

Niet doen: een baggy jeans, harem broek met daarop een grote, wollen trui. Dit maakt dik en dat is zonde! Je figuur valt weg terwijl je die juist mag laten zien. Ook al ben je wat steviger dan de rest, verdoezel het niet. Je rondingen mogen er wezen en als je een dikke trui aan trekt dan werkt de verdoezeling averechts. Wat je dan wél moet doen is een strakkere boek eronder te dragen. Wat dacht je van een jegging of skinny jeans? Dit zorgt ervoor dat het een beetje gecompenseert wordt. Boven wijd, onder strak. Iedereen ziet je mooie benen maar je buikje is weg! Ideaal.

Wat ook leuk is, om een riempje over je trui te dragen. Geen riempje? Een simpel touwtje, lint of veter kan ook heel leuk zijn. Klinkt misschien een beetje duf, maar probeer het eens! Je zult zien dat het effect erg leuk is. Ik doe het ook vaak, want ik voel me snel zo vormloos in een wollen trui.

Hoe dragen jullie dikke, wollen truien?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *