Hoe combineer je cropped tops?

De cropped tops zijn dit seizoen een hot item. Het zijn eigenlijk gewoon naveltruitjes, maar dat klinkt meteen zo fout. Naveltruitjes? Ieh en dan zeker ook nog een navelpiercing met tientallen diamantjes en een neon-roze hartje erbij? Nee meiden, naveltruitjes, ofwel cropped tops, zijn ook heel fashionable te combineren! Ik vind de cropped tops leuker voor in de zomer dan in de winter, omdat je dan meer mogelijkheden hebt om ze te combineren.

Je kunt natuurlijk gewoon een spijkerbroek aantrekken met daarop alleen een cropped top. Maar of dat nou echt mooi en stijlvol is? Als je een strakke, gebruinde buik hebt kan het vast wel mooi staan, maar het is dus niet voor iedereen weggelegd. Wil je toch zo graag een jeans met een cropped top? Kies dan voor een basic top in een leuke kleur die je eronder kunt dragen. Zo heb je toch een cropped top, maar dan gewoon met iets eronder. Als je cropped top geen printjes heeft dan kun je kiezen voor een top met een printje. Anders dan zou ik daar mee uitkijken, want is al snel te druk! Wat je ook kunt doen is kiezen voor een hoge taille broek. Omdat niet veel meiden hier weg van zijn is dit niet de meest voor de hand liggende optie, maar je kunt het altijd proberen… Wat ik nu heb getipt is vooral voor in de winter, maar we willen een cropped top natuurlijk ook in de zomer dragen!

In de zomer kun je de jeans vervangen door een short, maar wat misschien nog leuker is, is een hoge taille short. Dit gaan we komend seizoen heel veel zien dus dat is zeker een aanrader! Sandaaltjes er onder of mooie hakken en je ziet er super leuk uit! Nog een tip: cropped tops doen het ook goed op een hoge taille rok. Zo lijkt het net of je een soort van jurkje hebt dat uit twee delen bestaat. Ik zou zeggen: probeer eens wat combinaties en dan weet je vanzelf wat je mooi vindt staan. Succes!

Hebben jullie al cropped tops gekocht? Ik nog niet, want ik weet niet helemaal of het wel iets voor mij is. Anders dan is het ook altijd leuk op het strand voor over je bikini, als je bijvoorbeeld een ijsje gaat halen. Sommige meiden trekken dan graag even iets aan, bijvoorbeeld een jurkje. Maar een cropped top is dan ook een leuk alternatief! Misschien een handige tip voor meiden die een cropped top hebben maar die het niet mooi vinden voor in een outfit!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *