Tag: My Make-up Story

Ik ontving deze tag van Anna en ik vind hem zo leuk dat ik ‘m wel moest invullen! Het zijn allemaal vragen over make-up, dus dat is nooit verkeerd! Lees maar mee!

1. Hoe oud was je toen je met make-up begon?
Toen ik naar de middelbare school ging begon ik met het dragen van mascara. Toen ik eind de 2de beautyblogs ontdekte kwam daar lipgloss bij en de rest volgde snel!

2. Hoe ben je met make-up begonnen?

Ik zat in groep 8 en had het vaak met vriendinnen over het dragen van mascara. Wanneer iemand dat deed in groep 8 vonden wij dat dom, maar zelf wilden we wel mascara gaan dragen als we naar de middelbare school gingen. Ik vroeg het aan mijn moeder en toen ze het goed vond was het geregeld! Kleine make-upjes had ik in die tijd wel, zoals oogschaduw van The Color Workshop en wat lippenbalsems, maar ik gebruikte ze niet.

3. Wat zijn enkele van je favoriete merken?
Mijn favoriete duurdere merk is M.A.C., maar merken die ik ook fijn vind zijn Catrice en NYX. Dior, Chanel en Nars zijn ook mooie merken, maar daar heb ik zelf (nog) niets tot weinig van.

4. What does make-up mean to you?
Ik vind het vooral leuk, ik zie het dan ook echt als een soort hobby. Het is niet zo dat ik me geen leven zonder zou voor kunnen stellen, maar het geeft gewoon een frisse, verzorgde uitstraling en je kunt er alle kanten mee op. Verschillende looks, wat je wilt! Lekker creatief bezig zijn, maar dan op je gezicht vind ik hartstikke leuk!

5. Als je maar 4 producten op je gezicht zou mogen dragen, welke zouden dat dan zijn?
Blush, eyeliner, mascara en lippenbalsem/stick. Als je alleen dit zou dragen, heb je toch een mooie look waarbij je ogen er toch uit knallen door de eyeliner. I love eyeliner!

6. Wat vind je het leukste aan make-up?
Wat niet? Het spelen met de kleurtjes en het aanbrengen ervan vind ik toch wel het leukste. Er zijn zoveel technieken en looks die je kunt maken dat het gewoon leuk blijft!

7. Wat vind je van drogisterij make-up versus duurdere merken?
Ik heb niks tegen drogisterij make-up, maar de laatste tijd wil ik een steeds kleinere stash op bouwen met kwalitatief betere producten, gewoon klein maar krachtig, laten we het zo zeggen. Ik neem daarmee niet weg dat producten van budgetmerken ook goed kunnen zijn, maar soms denk ik bij mezelf: ‘wat moet ik met al die make-up?’. Bovendien geeft het kopen van duurdere producten me ook een luxegevoel en het gebruiken van die producten vind ik des te leuker.

8. Welke tip heb je voor beginnende make-up gebruikers?
Investeer in goede basisproducten. Koop niet meteen 10 verschillende oogschaduwkleurtjes, maar zorg voor een juiste kleur foundation, mooie blush, etcetera. Probeer dus eerst een goede basis te leggen en daarna kun je 10 verschillende kleuren lipgloss en oogschaduw gaan kopen als je dat zou willen!

9. Welke make-up trend heb je nooit begrepen?
Waarom denken vrouwen dat een oranje huid, spinnenpoot wimpers en spermawenkbrauwen mooi zijn? Please, blijf bij jezelf! Ik vind een neutrale look ook nog altijd het mooiste. Keep it simple!

10. Wat vind je van de beauty community op Youtube?
Superleuk, ik doe er zelf namelijk ook aan mee! Vooral looks vind ik altijd erg leuk om te zien, want dat is toch weer altijd net een tikje duidelijker dan foto’s. Ook leer je een persoon zo beter kennen, hartstikke leuk dus!

Ik geef de tag niet door, maar als je hem over wilt nemen: ga je gang!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *