Outfit & Make-up ‘Christmas Dinner’

Kerst is weer voorbij en ik heb het heerlijk naar mijn zin gehad. De eerste kerstdag ging ik met familie gourmetten en oh, wat heb ik genoten! Ik ben minstens 20 kilo aangekomen denk ik ;-). De tweede kerstdag zijn we met het gezin gaan schaatsen, dat was ook heel gezellig. Deze tweede kerstdag droeg ik niet zoveel bijzonders, maar eerste kerstdag had ik natuurlijk wel mijn best op mijn outfit gedaan. Samen met mijn zusje heb ik geprobeerd wat foto’s te maken, die niet helemaal zijn gelukt. Qua poseren kan ik nog een hoop leren! Maar goed, hopelijk is het in ieder geval duidelijk wat ik aanhad.

– Zwart jurkje – H&M
– Zwarte panty – H&M
– Crèmekleurige blazer – H&M
– Oorbellen – Hema
– Armband – Josh
– Ring – Buddha to Buddha
– Zwarte enkellaarsjes – H&M

Zoals je ziet, compleet in H&M! Super toevallig, want dat komt haast nooit voor! Ook heb ik nog foto’s van mijn make-up gemaakt. Ik had mijn ogen flink blauw gemaakt, een peachyroze blush op en mijn lippen waren voorzien van een roze kleurtje. Mijn haren had ik gewoon lekker los.

Nu ben ik benieuwd wat jullie aanhadden met kerst! Laat me weten wat je hebt gedaan en hoe je eruit zag. Foto’s posten is ook niet verboden!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *