Lipsmackers + Winactie

Mijn make-upcollectie begon met het sparen van lipproducten. Vooral lipgloss, maar nadat ik mijn eerste Lipsmacker in ‘Strawberry Banana’ had gekocht was ik om en wilde ik er steeds meer! Van Sinterklaas kreeg ik al een lipsmacker in Fanta en zelf spaarde ik voor een set met verschillende Lipsmackers afgeleid van frisdranken zoals Coca-Cola en Sprite. Tegenwoordig gebruik ik ze wat minder maar ik vind het nog steeds leuke lippenbalsems. Ze ruiken lekker en ze zien er ook nog eens cute uit!

Lipsmackers zijn te koop bij o.a. Ici Paris XL. Daar hebben ze tegenwoordig een groot assortiment met verschillende lippenbalsems, maar ook lipgloss van Lipsmacker. Een losse Lipsmacker kost €1,99 en de prijzen voor sets of lipgloss verschillen. Maar… er is nu op Our Favourites ook één Lipsmacker te winnen! Het gaat om de originele Coca-Cola Lipsmacker. Ik heb hem zelf ook en het is één van mijn favorieten!

Wat moet je doen?
Laat een reactie achter onder dit artikel met daarin de simpele zin ‘Ik doe mee!’ en laat ook weten waar jouw make-upcollectie mee begon. Je kunt meedoen tot 15 december 2010 en let erop dat je een geldig e-mailadres invult, anders moet ik je helaas uitsluiten van deelname. De gelukkige winaar wordt willekeurig gekozen.

Good luck!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *