Glamorous blouse besteld op ShopVIP

ShopVIP is een webshop die iedere week meerdere sales organiseert van verschillende mode en lifestyle merken. Wat ShopVIP nou zo bijzonder maakt, is dat je deze artikelen met een superleuke korting kunt kopen, variërend van 30% tot 70% korting. De sales krijg je -als je lid bent- automatisch in een mailtje, dus een sale vergeten? Dat gebeurt niet! De Sales zijn alleen toegankelijk voor ShopVIP.com leden. Je kunt lid worden als je door iemand wordt uitgenodigd. Het is gratis en je bent niet verplicht om iets te kopen. Superhandig! Ik sla geen één sale over en kijk altijd wel of er iets tussen zit. Deze keer was het weer raak, dus ik bestelde voor de tweede keer bij ShopVIP. Ik zocht al een tijdje een zwarte blouse en tijdens de sale van Glamorous was het raak: ik vond wat ik zocht!

Glamorous Fashion is een jong vooruitstrevend merk en bezit de kracht de klant net die extra glamour uitstraling te geven. Glamorous Fashion is een label voor de moderne extravagante vrouw. Ze weet wie ze is en durft dit uit te stralen. Deze vrouw vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien en goed voor de dag te komen. Ze heeft haar eigen stijl en de behoefte om haar persoonlijkheid te benadrukken door middel van de kleding die ze draagt.

Ik was al bekend met het merk Glamorous dus ik wist dat ik de sale niet moest overslaan. Helaas was het aanbod niet fantastisch, maar deze blouse kon ik niet laten liggen (?). Ik gooide ‘m dus snel in mijn online winkelmandje, want ik wist dat de blouse populair was. Ik bestelde de blouse onder schooltijd en toen ik thuis kwam was hij -zoals ik had verwacht- ook uitverkocht. Gelukkig!

De blouse is 100% zijde en heeft een leuke V-hals met een strik voorop. Rond de hals en op de achterkant is de zijde donkerder, wat zorgt voor een leuk contrast. Aan de onderkant zit de blouse strak. Ik ben heel benieuwd hoe hij zal gaan staan. Helaas moet ik nog even wachten voordat hij binnen is… Zodra de blouse binnen is en hij leuk staat (bij ShopVIP heb je namelijk altijd het recht om te retourneren) zal ik ‘m zeker laten zien! Wat ik voor deze blouse betaald heb? €35,- en dat is nog minder dan de helft, de originele prijs was namelijk €79,95. Heerlijk goedkoop en dat voor echt zijde!

Ook lid worden van ShopVIP? Ik heb de mogelijkheid om jullie lid te laten worden! Voor zowel de Dutchies als de Belgen geldt: vul een juist e-mail adres in bij de comments, laat weten dat je lid wilt worden en ik stuur je een uitnodiging!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *