Webshop: Lindsey’s The Luxury Of Life

Biosilk en Chi: deze merken zullen beautylovers vast niet vreemd in de oren klinken. Vooral het Biosilk serum is bekend en zorgt voor een mooie, glanzende haardos en ik heb al tijden een Chi-stijltang op mijn wishlist staan. Ja, ik heb stijl haar, maar wist je dat je er ook nog eens supermooie krullen mee kunt maken? Lindsey’s The Luxury Of Life is daarom ook hemel voor mij. Op deze haarcosmetica webshop verkopen ze namelijk superveel Chi en Biosilk producten. Daar gaat mijn beautyhartje sneller van kloppen…

De webshop is duidelijk en de bewegende header voegt echt wat toe. Dat maakt het online shoppen weer nét wat leuker! Naast full size producten verkoopt Lindsey’s The Luxury Of Life ook nog mini-flesjes. Altijd handig voor onderweg, of als je een product uit wilt proberen. Ze verkopen echt ontelbaar veel producten, dus voor ieder haartype wat wils. Ook zijn er verschillende Chi-regelmatig afgeprijsd. Zo kun je nu een Chi Nano Keramische regular stijltang kopen voor €99,- i.p.v. €200,- waarbij je dan ook nog eens gratis een flesje Biosilk met 50 ml krijgt. Ook hebben ze de Chi Stijltang Pink Ribbon Limited Edition in het assortiment! Wat ook handig is: een travel stijltang. Handig voor kort haar en scheelt weer geld. Deze kost €49,99. Voor een echte Chi is dat niet veel geld.

Maar dit was niet alles van Chi! Lindsey’s The Luxury Of Life verkoopt ook Chi krultangen, Chi nagellak en föhns van Chi. De verzendkosten verschillen per product en je kunt betalen met een bankoverschrijving of iDeal. Het is ook mogelijk om producten te ruilen of retourneren als je niet tevreden bent.

Ik ben heel erg enthousiast over deze shop en als ik ooit beslis om een echte Chi-tang te kopen dan weet ik waar ik ‘m vandaan moet halen. Ik heb twee leuke mini-flesjes ontvangen van deze webshop dus daar komen zo snel mogelijk reviews over. Klik hier om naar de webshop te gaan!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *