Catrice Oceana collectie aankopen

De nieuwste collectie van Catrice ligt sinds een aantal dagen in de winkels. Ik vind het een hele mooie collectie, dus kon het niet laten om er wat van te kopen.

De lipgloss en lipsticks vond ik heel erg mooi, maar lipgloss gebruik ik niet zo heel erg veel en misschien ga ik nog wel een keertje terug om een lipstick te kopen.

Mijn ogen vielen vooral op de nagellakjes en de moisturizing spray. De nagellakjes waren in kleuren die ik nog niet had, dus ik besloot er twee van mee te nemen.
Dit zijn mijn aankopen. De moisturing spray kostte €3,- en ik vind hem echt superfijn! Het is ideaal om je gezicht te verfrissen, maar ik gebruik na het aanbrengen van mijn make-up. Zo blijft de make-up langer zitten en is de poeder ook niet meer zichtbaar. Ik ga er misschien nog een bijkopen, want het is lekker goedkoop en het is nu of nooit omdat het een limited edition is.

De twee nagellakjes kostten €2,50 per stuk. Het blauwe nagellakje heet ‘Blue out to Sea’ en de grijze ‘Pebble Beach’. Op de swatch hieronder kun je zien dat de grijze een matte finish heeft. Prettyyyy!

Wat hebben jullie gekocht / gaan jullie kopen van de Catrice Oceana collectie?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *