Lucardi More Initials + winactie

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de Lucardi meestal oversloeg als ik op zoek ging naar nieuwe sieraden. Ik vond het imago altijd een beetje suf, maar blijkbaar is daar verandering in gekomen. Je kunt nu namelijk je eigen More Initials ketting samenstellen. Ik werd helemaal enthousiast toen ik dit hoorde, want ik vind de Minitials kettingen echt super leuk, maar die zijn heel erg duur. Deze zijn heel betaalbaar én ik mag ook twee kettinkjes verloten onder mijn bezoekers!

Op de website van Lucardi kun je heel eenvoudig je eigen ketting samenstellen. Je kiest een kleur ketting (zilver, goud of roségoud) en vervolgens kun je heel gemakkelijk de bedeltjes selecteren. Je hebt keuze uit het alfabet of andere symbolen. Ik heb gekozen voor mijn voorletter, een klavertje vier en een hoefijzer. Een gelukskettinkje! In het roségoud want dat is mijn favoriete kleur qua sieraden.

Ik ben er heel blij mee en heb er al verschillende complimenten over gekregen. De ketting is van mooie kwaliteit en de bedeltjes zijn boven mijn verwachtingen (op de website zien ze er een beetje goedkoop uit). Een setprijs met 1 bedel + 1 ketting kost nu €14,99 dus dat is echt een hele leuke prijs.

Wil jij ook zo’n leuk doosje thuis ontvangen?

Ik mag twee gepersonaliseerde kettinkjes weggeven, met ieder drie bedeltjes naar keuze. Wil je kans maken? Laat bij de reacties achter voor welke bedeltjes je zou kiezen en waarom. Je kunt meedoen tot 6 maart 2015 en daarna krijgen de twee winnaressen persoonlijk bericht. Vergeet geen geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje, anders kan ik geen contact met je opnemen. Succes!

Ik ben super blij met mijn nieuwe ketting en ik hoop dat ik straks twee andere meiden er net zo blij mee kan maken!

48 Reacties

 1. ingrid 1 maart 2015 / 09:00

  Wat een leuke actie! Mijn eeerste ingeving zou.zijn om.een initiaal van mijzelf en de boyfriend te nemen maar dan kom je op IS, ik kan me.voorstellen dat dat provocerend kan zijn. Dus de combinatie &Shartje lijkt me dan wel wat, in zilver. Die combinatie van jou vind ik ook erg leuk!

  • Lotte 1 maart 2015 / 15:49

   je mag 3 bedeltjes

 2. Naomi 1 maart 2015 / 09:00

  Heel leuk jou ketting! Ik vind al lang die subtiele kettings echt super gaaf! Ik zou de ‘zilveren hanger rond met zirkonia’ willen :) veel succes met iemand uitzoeken

  Liefs Naomi

 3. Kailey 1 maart 2015 / 09:30

  Wat een gave ketting! ik zou denk ik ook mijn voorletter doen en dan met een infinityteken en een klavertjevier. En dan in een zilvere kleur.
  x

 4. anouk 1 maart 2015 / 09:37

  Wauw ik vind hem super leuk en zou heel graag meedoen!
  Mijn vorige kettinkje is pas geleden kapot gegaan, ik had hem ook heel erg lang. Maar ik heb altijd een sieraad als inspiratie of soort reminder. Vanaf morgen ga ik, na er twee jaar tussen uit te zijn geweest, weer beginnen met een studie. Ik ben super zenuwachtig en vind het echt spannend dus een symbool gebruiken om me eraan te herinneren dat ik het kan en dat is door de spanning heen moet zetten. Dit zou perfect uitkomen

 5. Fleur 1 maart 2015 / 09:57

  Ik ben al heel lang op zoek naar zo’n subtielkettingje. Ik zou gaan voor een F met een symbool dat staat voor doorztten of een klaviertje vier voor geluk!

 6. jw 1 maart 2015 / 10:11

  Inderdaad een leuke, betaalbare ketting! Ik zou voor de zilveren letter E gaan (beginletter van de voornaam van mijn vriend) en eventueel de zilveren hanger rond met zirkonia erbij. Het lijkt me mooi om ze samen te dragen, maar ook apart van elkaar zijn her mooie kettinkjes.

  • jw 1 maart 2015 / 10:13

   Oh, ik zie dat je drie bedeltje mag kiezen. In dat geval zal ik ook de letter A kiezen. Deze staat voor de achternaam van mijn familie (moeders kant). Ik heb een hele goeie band met mijn familie en zou het op deze manier willen ‘verzilveren’ :-)

 7. Noor 1 maart 2015 / 10:33

  super gaaf!!
  Ik zou voor de zilveren letter N gaan van mijn pasgeboren dochtertje en de T van mijn man, lekker cliché maar life is all about family!

 8. Min 1 maart 2015 / 10:35

  Leuk! Ik zou kiezen voor de letter s en cijfers 21

 9. Kirsten 1 maart 2015 / 10:45

  Hele mooie ketting!
  Ik zou de K van mijn naam kiezen en een klavertje. Ik ben gek op klavertjes!

 10. Annebelle 1 maart 2015 / 10:59

  Ik zou voor een ‘A’ gaan, want dat is mijn voorletter, een &-teken en een ‘E’, de voorletter van mijn lieve zus! Zo zijn we toch altijd bij elkaar. Ook al zit één van ons in het buitenland :)

 11. Carola 1 maart 2015 / 11:00

  Ik zou voor de zilveren ketting gaan met de C van mijn naam, een klavertje vier van geluk en het hartje voor de liefde. Zelf loop ik al meer dan een jaar rond met een kettinkje met m’n hele naam erop. Helaas ben ik een keer met het borstelen van m’n haar in m’n ketting blijven hangen en zit er nu een knik op de plek waar de A en de R aan elkaar zitten, haha.

 12. Roos 1 maart 2015 / 11:04

  Wow deze heb ik nog nooit bij lucardi gezien! Ik moet zeggen dat ik de winkel twee jaar geleden ofz helemaal ontdekt heb. Ze hebben ook hele mooie ringen van echt zilver/staal voor echt lage prijsjes. En de aanbiedingen daar altijd.. Was laatst in een winkel van ze waar alle bijoux (dus de iets goedkopere sieraden) voor €1 was!! En de kwaliteit is me nog nooit tegen gevallen.

  Misschien erg saai maar ik vind jou kettinkje zo mooi… Ik zou precies dezelfde bedeltjes kiezen maar dan een R van mijn voorletter. Ik vind de betekenis gewoon mooi en hoop dat het ook echt geluk brengt hihi!

 13. Mandy 1 maart 2015 / 11:13

  Ik zou gaan voor een zilveren ketting met een hartje, hoefijzer en klavertje vier. Ik hou niet zo van letters aan kettingen en ik vind deze figuurtjes erg mooi en elegant én het zijn gelukstekens dus helemaal top!

 14. Amber 1 maart 2015 / 11:53

  Wat leuk! Ik zou denk ik alleen een A of een klavertje vier kiezen. Ik hou van minimalistische sieraden en deze past er erg perfect bij! Vooral in het zilver zou ik hem geweldig vinden :D Hoop dat hij binnenkort om mijn hals hangt!

 15. Chemène 1 maart 2015 / 11:59

  Wat leuk! Ik zou denk ik voor de letter ‘C’ of een hartje in het zilver kiezen. Past echt heel erg bij mij!

 16. Marloes 1 maart 2015 / 12:17

  Ik heb zelf een paar jaar geleden van mijn ouders een ketting cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Helaas zit er nu een knikje in de ketting en deze draag ik echt elke dag.
  Deze ketting die we kunnen winnen, kan je zelf heel persoonlijk kan maken, dat lijkt me een mooie vervanger. In dat geval zou ik een zilveren ketting kiezen met de letters M en W, mijn voorletter en de eerste letter van mijn achternaam. Als derde bedeltje zou ik een klavertje vier kiezen, omdat mijn vorige (beschadigde) ketting toch wel een soort van geluksbrenger was.

 17. Els 1 maart 2015 / 13:14

  Wow wat een leuke actie. Ik twijfel tussen mijn naam of de de eerste letters van mijn 3 mannen

 18. Marlijn 1 maart 2015 / 13:58

  Als ik zou winnen zou ik de voorletters van mijn 2 broers kiezen, om te laten zien hoeveel ik om ze geef.
  Als laatste zou ik voor een hoefijzer kiezen omdat mijn vader hoefsmid is en ik zo kan laten zien dat ik heel trots op hem ben.

 19. Wendy 1 maart 2015 / 14:40

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik houd de laatste tijd wel van minimalistische sieraden dus dit is ideaal!
  Waar ik voor zou kiezen is een zilveren ketting met deze drie hangertjes: Een W, een hartje omdat liefde geven en ontvangen heel belangrijk is en een rond zirkonia steentje omdat die gewoon prachtig is.
  Ik zou hier heeel erg blij mee zijn en veel plezier van hebben! :D

  Liefs, Wendy

 20. Britt 1 maart 2015 / 14:54

  Wat een super leuk kettinkje! Ik draag eigenlijk bijna elke dag zo’n kettinkje, ik heb zelf een zilveren met een engel vleugeltje eraan. Een rosé gouden zou ik leuk vinden om af te wisselen.

  Ik zou voor precies dezelfde combi gaan, maar dan natuurlijk met de letter B. Ik vind de bedeltjes die jij uit hebt gekozen de mooiste en geluk kan ik wel gebruiken. Ik zit dit jaar namelijk in mijn examenjaar en ik doe er alles aan om te slagen. Misschien helpt dit ook wel een beetje!

 21. Lotte 1 maart 2015 / 15:48

  Wauw tof! Ziet er ook heel chique uit!
  Ik zou graag een rosé goud kettinkje willen met de bedeltjes: hartje – diamantje (ofzoiets?) – klavertje vier

  Heel leuk!!

 22. Sarah 1 maart 2015 / 16:03

  Super leuke actie! Ik zou graag de letter S en een klavertje vier in het zilver willen.

 23. Anne Solveig 1 maart 2015 / 16:51

  Super mooie combinatie! Ik draag de zilveren met een klein steentje, vind het zo mooi! Leuke actie!

 24. Mabel 1 maart 2015 / 17:11

  Echt super leuk! Ik zou voor een zilveren ketting gaan, ik zou voor de letter M gaan van mama en de P van papa, omdat mijn ouders heel veel voor me betekenen. Ik zou er bijvoorbeeld een hartje bij doen, een geluks bedeltje vind ik ook heel erg leuk.

 25. Annette 1 maart 2015 / 17:28

  Superleuk, ik zou voor rose goud gaan en dan de initialen van mijn kinderen dus voor een T & I kiezen met daartussen een hartje of het klavertje die vind ik beiden leuk :)

 26. Nynke 1 maart 2015 / 17:37

  mooi zeg, ik ga voor een hartje, hoefijzer en een h, de letter van mijn vriend, het hartje van de liefde en het hoefijzer voor geluk

 27. Susa 1 maart 2015 / 17:47

  Wat een leuk kettinkje inderdaad! Zelf sla ik Lucardi ook vaak over maar v/d week ga ik er toch maar even langs :D Zelf zou ik voor rosé goud gaan met de letter S, het klavertje 4 en het hoefijzertje. Kan wel wat geluk gebruiken na een stomme tijd en met zo’n mooi kettinkje zou dat toch moeten lukken :)

 28. An 1 maart 2015 / 17:56

  Wauw echt een heel leuk kettinkje! Ik zou gaan voor een goud kleurige ketting met de A van m’n voornaam, een hartje (voor de liefde) en de H, de voorletter van mijn moeder haar naam. (het hartje in verband met de liefde voor mijn moeder).

 29. Esra 1 maart 2015 / 19:04

  Mooi! Ik zou voor zilver gaan, met mijn voorletter en ook een hoefijzer en klavertje. Het klavertje voor geluk, wat ik wel kan gebruiken na 2 mislukte operaties en een mislukte opname in revalidatie centrum van 9 weken. Ik hoop dat ik volgend jaar weer naar school kan, en daar heb ik wel wat geluk voor nodig, de kans is namelijk erg klein! De E, van mijn naam en het hoefijzer als support om door te zetten, ik heb een bindweefsel afwijking en daardoor heb ik last van mijn organen en heel snel wat uit de kom. Ik hoop dat ik ooit weer kan paardrijden, mis mijn paardje vreselijk!!!

 30. Manon DK 1 maart 2015 / 20:28

  Heel mooi en subtiel ook! Ik merk aan mezelf dat ik langzaamaan van zilver over ga naar goud, maar ik heb nog geen gouden kettinkjes. Dus dit zou wel een heel leuk kettinkje zijn. Ik zou dus voor de gouden variant gaan met de letter M van mijn naam :) De 2 bedeltjes die ik zou kiezen vind ik lastig! Ik vind de combinatie die jij maakte met het hoefijzer en het klavertje ook erg mooi, en het zou voor mij voor geluk staan in het leven. Maar ik vind de bedeltjes met alleen het steentje aan beide kanten van de M ook een mooi effect geven. Ik kan nog even nadenken in ieder geval! Leuke winactie!

  Liefs x

 31. Evy 1 maart 2015 / 20:29

  Ik zou in eerste instantie voor de letters van mij en mn vriend gaan, maar ik ben ondertussen 22 dus dat vind ik toch iets te jong haha! Dus ga ik voor de letter E, de ronde hanger met zirkonia en een hartje in het zilver. Zodat ik ze ook los van elkaar als een mooie ketting kan combineren <3

 32. Esmee 2 maart 2015 / 10:49

  E & B, want mijn broertje en zusje zijn ontzettend belangrijk voor mij ook al kan ik ze vrijwel nooit zien. Zo draag ik ze dan toch nog een beetje bij me.

 33. Serena 2 maart 2015 / 13:53

  Wat is jou kettinkje gaaf zeg!

  Ik zou graag mee willen doen voor de win actie,

  ik heb redelijk veel tegenslagen gehad, heel veel ruzie thuis, niet goedlopende studie, net aan een nieuwe stage periode begonnen, maar ze wilt liever geen stagiaire dus zit ik ook weer zonder stage, anderhalve week flink van mijn paard gevallen en het pluspuntje is dan weer dat ik een half jaartje met mijn vriendje samen ben. en dat ik toch op 11 maart mijn paard een jaar heb, (het is een lieverd alleen heeft ze soms kuren) thuis gaat het nu eigenlijk ook wel goed, alleen ja dan nog stage he.. om het van mijn paardje te vieren zou ik graag het hoefijzertje doen, en dan ook tevens voor het geluk dat ook school wel goed moet gaan komen (dat beetje geluk kan ik goed gebruiken) daarnaast zou ik voor mijn voorletter gaan zodat het echt mijn ding word, en dan als laatste het hartje, voor het half jaartje met mijn lieve vriendje die me goed steunt en voor het feit dat het thuis nu ook wel erg goed gaat!

  en dit dan in het zilver omdat zilver mijn kleurtje is!

  dus nu duimen!

  xxx liefs

 34. Naomi 2 maart 2015 / 14:54

  Waoooh super leuk!
  Ik zou gaan voor een zilveren ketting met als bedels N <3 G.
  Omdat ik pas geleden verloofd ben met de liefde van mijn leven en dat op deze manier wil verzilveren!
  Liefs

 35. alissa 2 maart 2015 / 14:55

  Ik zou als bedeltje ook een klavertje vier willen! Omdat 2014 niet mijn jaar was en ik in 2015 wel meer geluk kan gebruiken!

 36. Cleo 2 maart 2015 / 16:45

  Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee (:
  Ik heb gekozen voor deze drie bedeltjes:
  http://www.lucardi.nl/horloges-sieraden/product/69327/zilveren-hanger-alfabet : in de letter C (voor mijn naam natuurlijk)
  http://www.lucardi.nl/horloges-sieraden/product/69337/zilveren-hanger-hart-met-zirkonia : voor ‘liefde, genegenheid, vriendschap’. Warmte die ik heel belangrijk vind in het leven.
  En als laatste http://www.lucardi.nl/horloges-sieraden/product/69382/zilveren-hanger-ampersand-met-zirkonia : als verbindende factor. Dan wordt het dus een hanger met C & <3. Ik en liefde.

  :D

 37. Iris 2 maart 2015 / 19:37

  Super leuk die kettinkjes! Top ook dat je uit 3 kleuren kan kiezen, voor ieder wat wils :) Ik zou voor een zilveren hangertje gaan, met de I, de hanger met zirkonia en het klavertje vier. En een leuk prijsje, als je net als ik niet tegen nepzilver kan kom je al gauw in hogere prijsklassen uit, maar dit is ook prima te betalen met een studentenbudgetje!

 38. britt 2 maart 2015 / 23:25

  wauwww wat een super gave actie!
  ben al zo lang op zoek naar van die leuke kettinkjes alleen nergens zijn ze betaalbaar.
  ik zou heel graag het zilvere kettinkje willen met mijn voorletter B, een hartje en klavertje vier
  dat hartje is voor alle liefde die ik krijg en het klavertje vier voor het geluk wat me dit jaar moet gaan helpen na mn ziekte en bij een nieuwe opleiding

  heel veel succes met kiezen!
  liefs

 39. Anita H. 3 maart 2015 / 02:03

  Ik zou kiezen voor 3 hartjes; 2 zilverkleurige en 1 goudkleurige. Gewoon omdat ik die heel sierlijk vind.

 40. elles 3 maart 2015 / 09:21

  Super mooi Lizzy!
  Als initialen zou ik kiezen voor de letter E van mijn voornaam, het ronde hangertje met zirkonia en dan de letter M van de voornaam van mijn opa die erg ziek is, en er binnenkort helaas niet meer zal zijn..
  Ik vind rosé ook erg mooi inderdaad!

  Liefs,

 41. Anne 3 maart 2015 / 19:33

  Ik doe graag mee, leuke winactie! Ik zou gaan voor een rosegold ketting met een rosegold ronde bedel met steentje eraan

 42. Mayra 4 maart 2015 / 09:46

  Echt een super leuke winactie! Ik zou kiezen voor drie bedeltjes van het alfabet: de M, J en C. Dit zijn namelijk mijn voorletters =)
  xx

 43. Judith 4 maart 2015 / 20:23

  Hee!
  Wat mooi!
  Ik heb er lang overnagedacht maar uiteindelijk zou ik toch gaan voor een J. Niet alleen omdat het mijn voorletter is maar ook omdat mijn beste vriendin ook Judith heet. Verder zou ik dan voor een hartje gaan, want zonder liefde heeft geen daad waarde. Om het af te maken zou ik dan nog gaan voor dat rondje met een soort diamantje erin (:
  De roségouden lijkt me het leukste, omdat ik nog geen roségouden asseroices heb, en ik het bij anderen altijd heel leuk vindt!
  Xx

 44. Marianne 5 maart 2015 / 09:54

  Het doet me heel erg denken aan de GELOOF-HOOP-en LIEFDE bedeltjes, die ik vroeger als tiener droeg. Maar dan eel mooier en in een moderner jasje. En wat zo leuk is, is dat je de drie bedels zelf kan uitkiezen.
  Ik zou dolgraag de letter M willen hebben. Dat is mijn letter, de letter van mijn lief en de letter van mijn dochter. Het rondje vind ik heel toepasselijk. Door het steentje erin lijkt het op een circel. Symbool voor de verbondenheid die de eMMen binnen ons gezin hebben. De band is hecht.
  Daarnaast zou ik het klavertje willen hebben, want wat geluk, heeft één eMMetje binnen ons gezin op dit moment zeker nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *