WIN! SHOPTEGOED SMARTPHONEHOESJES.NL

Ik ben vandaag jarig en ik trakteer! Ik heb namelijk een leuke winactie voor jullie, waarbij je 20 euro shoptegoed kunt winnen te besteden op de webshop Smartphonehoesjes.nl. Deze webshop heeft een heel groot assortiment aan smartphonehoesjes, voor iedere telefoon. Dus van iPhone 5 hoesjes tot Samsung, Blackberry tot HTC: bijna iedereen komt er aan z’n trekken. En aangezien tegenwoordig bijna iedereen een smartphone heeft, denk ik dat deze winactie bij veel mensen goed van pas zal komen. Want een hoesje voor je telefoon is altijd welkom, niet waar?

De meeste hoesjes zijn rond de 10 euro, sommigen zijn wat duurder. Dus als je het slim uitkiest kun je van het shoptegoed twee leuke hoesjes kopen. Kun je het lekker afwisselen! Smartphonehoesjes.nl verkoopt trouwens ook wat accessoires zoals screenprotectors voor de telefoon en daarnaast kun je er ook terecht als je een iPad hebt. Dus echt voor ieder wat wils!

Wat moet je doen?

Stuur een mail naar Winactie@ourfavourites.net o.v.v. ‘Winactie Smartphonehoesjes.nl’ en feliciteer mij daarin op een originele manier. Vergeet niet je leeftijd en volledige naam erbij te vermelden. Je kunt meedoen t/m 1 maart 2013. Dus op 2 maart wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt.

Ik wens jullie heel veel succes en ik ben benieuwd naar de inzendingen!

DELEN:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *