MY LIFE AS LIZ

Hey girls, daar ben ik weer! Doordeweeks had ik het rustig (dat zul je ook wel aan de foto’s zien, ik was vooral aan het leren) maar in het weekend was het druk waardoor ik geen tijd had om te bloggen. Dat je het even weet! Ik heb ook niet zo heel veel foto’s gemaakt, dus dat maak ik een andere keer goed.

Zo heb ik zaterdag geen foto’s kunnen maken omdat mijn iPhone opeens uit viel. Ik had nog batterij, maar hij viel gewoon uit. Toen ik hem aan wilde zetten gaf hij aan dat de batterij leeg was, en toen ik hem ‘s avonds rond half 9 weer aan probeerde te zetten, deed hij het opeens en had ik nog genoeg batterij. Heel vreemd, maar ik vrees dat er iets mis is met mijn accu.

Maar zaterdag ging ik met mama naar Utrecht voor een voorlichting en minicollege op de universiteit. De voorlichting viel echt enorm tegen en er werd vrij weinig verteld over de inhoud van de studie (alles wat er werd verteld kon je ook op internet vinden dus ik was er niet echt wijzer op geworden). Ik baalde echt, want het leek me heel leuk in Utrecht maar ik werd nou niet echt bepaald enthousiast door die voorlichting. We gingen daarna nog naar de informatiemarkt en twee studenten vertelden mij toen meer inhoudelijk over de studie. Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan, want Utrecht is echt heel leuk. Nu wordt het dus Utrecht of Amsterdam… Daarna gingen we weer naar Eindhoven en toen zijn we naar de film geweest (Alles is Familie, een aanrader) en hebben we in de stad gegeten. Voor de rest van mijn week kun je de foto’s bekijken!

Lieve Luna! Daaronder zie je allemaal pakketjes, want ik heb cadeautjes besteld voor Sinterklaas. We doen thuis surprise en pakjesavond, maar daarnaast vind ik het ook altijd leuk om zelf nog wat cadeautjes voor iedereen te kopen. Dus vandaar!

Kruidnoten! Ontzettend verslavend, ik kan op m’n gemak een hele zak leegeten zonder dat ik het door heb. Maar dat doen we toch maar niet…

Toen ik thuiskwam uit school, lag de hond achter de stoel. Wat een logica! Die deur gebruiken wij trouwens niet, daarom staat er ook een stoel achter. Het is een tussendeur om naar de woonkamer te gaan, maar wij gebruiken altijd de deur van de keuken.

Wiskunde leren, wiskunde leren, wiskunde leren… Dat was het motto van afgelopen week. Vrijdag had ik mijn wiskunde herkansing dus ik mocht weer lekker in de boeken duiken. Het ging niet zo goed als gehoopt, dus ik ben heel benieuwd wat voor cijfer eruit komt…

Deze ballerina knot maakte ik bij mezelf en bij mijn zusje met behulp van een sok. Ik vind het heel erg mooi staan.

En er kwamen nog meer pakketjes deze week. Waaronder eentje van Vimodos! Ik had een jurkje besteld van Vila voor de feestdagen, maar hij viel heel erg tegen dus ik stuur hem terug. Jammer!

Vrijdag was het feestje van een vriendin, want zij werd om twaalf uur 18! We begonnen met cocktails, zien ze er niet leuk uit? We gingen daarna opstap en het was echt een super leuke avond!

Zaterdagavond toen we weer in Eindhoven waren en naar de film waren geweest, gingen we nog een hapje eten bij News Café. Mijn telefoon deed het op wonderbaarlijke wijze weer en daarom kon ik dus weer een foto maken! Ik had tomatensoep en gamba’s, zo lekker! Was een heerlijke afsluiter van de dag.

En zondag was het schoonmaak-, blog- en huiswerkdag. Ik moest veel inhalen van de vorige week (omdat ik toen met wiskunde bezig was) en daarnaast was mijn kamer een grote zooi. Ik had dus genoeg te doen! Ik heb ook maar meteen mijn schoenen netjes opgeborgen.

Bloggen!

En dat was het weer. Tot de volgende week! xx

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *