DIY: mouwloze blouse

Toen ik het artikel van gisteren aan het typen was, kon ik niet wachten om aan de slag te gaan met een Do It Yourself. Ik vind DIY’s altijd leuk, maar ik ben op dat gebied gewoon echt heel erg lui. Shame on me! Voor deze Do It Yourself had ik alleen een schaar nodig, dus ik ging de uitdaging aan.

Voor
Na

Ik had toevallig een tijdje geleden twee dezelfde spijkerblousen gekregen, maar dan in verschillende maten. Ik vind spijkerblouses erg moeilijk te combineren en bovendien vind ik het ook iets meer voor in de lente en zomer. De blouses hingen al een tijdje in mijn kast, ongedragen. Zonde! Ik heb nu dus één van de twee blousen verkipt tot een mouwloos exemplaar. En ik moet zeggen: het resultaat mag er wezen! Ik kan niet wachten totdat het warmer wordt en ik de blouse kan dragen in (of op) een wit shortje.

Dus: heb je nog een blouse die je niet veel draagt? Knip de mouwen eraf en je hebt eigenlijk een hele nieuwe blouse! Zo voelt het voor mij althans. Ondanks mijn no buy heb ik toch het idee dat ik nieuws in mijn kast heb hangen. Hm, misschien moet ik mezelf wel vaker aan DIY’s wagen…

Wat vinden jullie van mijn mouwloze spijkerblouse?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *