My life as Liz

Afgelopen week was lekker rustig. Ik kreeg mijn cijfers terug (allemaal voldoende!) en ik had ook niet zo veel huiswerk. Dat is ook wel eens fijn! Maandag ging ik met het gezin uit eten, woensdag was er een dansavond bij ons op school, donderdag was ik de hele dag vrij in verband met de staking van de leraren en vrijdag was ik al om 10 over 12 uit omdat we 40-minuten rooster hadden. Het weekend bracht ik door bij mijn vader in Schijndel, waar ik een beetje tot rust ben gekomen en ik heb geleerd voor mijn geschiedenis examen voor vandaag. Dat was afgelopen week in een notendop. Kijk snel mee naar de foto’s die ik gemaakt heb.
Het was zó gezellig tijdens het etentje! Sinds mijn zusje een Blackberry heeft zit ze er continu mee. Die jeugd van tegenwoordig ;)

Ik ging een lekker toetje halen: Ben & Jerry’s! Het was alweer even geleden en aangezien ik zat opgescheept met girl issues mocht het van mezelf.

Ik maakte voor de eerste keer een rolletje in mijn haar. Nog niet heel erg netjes, maar oefening baart kunst!

Wiskunde maken onder het genot van een lekker kopje thee. Saaaaaai…

Jaaaa, ik heb een bestelling geplaatst bij H&M! Ik ben echt een drama qua shoppen de laatste tijd. Ik heb een hoop besteld, maar er gaat waarschijnlijk toch meer dan de helft terug. Jullie lezen er vanzelf meer over!

Wat zei ik, een drama qua shoppen? Woensdag ging ik even snel de stad in en ik kwam uiteraard niet met lege handen thuis. Wat ik toen heb gekocht, zagen jullie al in dit filmpje.

Luna met een tak. Ze was wel in voor een spelletje!

Wachten bij de kapper…

En het resultaat! Niks bijzonders, dode punten eraf en het zit weer in model.

Whatsapp van een vriendin. Nu ben ik wel heel benieuwd hoe die jongen eruit zag…

Overheerlijke geurkaars van Rituals. Hij ruikt zó lekker!

Ik ben af en toe zo’n enorme kluns. Donderdag ging ik mijn kamer poetsen en toen ik tijdens het stofzuigen iets te dicht tegen het toetsenbord aan kwam, werd mijn punt-toets opgezogen. Zó dom, maar echt iets voor mij.

Dus ik maakte de stofzuiger open en na een zoektocht had ik dan eindelijk mijn toets gevonden. Ik heb helaas een toetsenbord waarbij je de toetsjes er niet op kunt klikken, dus ik heb de toets maar met plakband vastgeplakt. Het ziet er niet uit, maar ik moet iets. Heb in ieder geval weer een goede reden om flink te sparen voor een Macbook ;)

Die avond ging ik naar een vriendinnetje en toen gingen we zelf tapas maken. Het was echt super lekker!

Daarna gingen we aan de slag om cakepops te maken. Zeg nou zelf, ze zijn (voor de eerste keer) toch best goed gelukt?

Naja niet allemaal dan :P

Verveling tijdens maatschappijleer… Iedereen was z’n examen aan het bekijken maar alles klopte bij mij dus ik zat maar een beetje met m’n telefoon te spelen.

Na school ging ik met mama lunchen in de stad. We aten bij News-Café en ik ging voor een heerlijk broodje carpaccio. Ik was alleen vergeten een foto te maken, dus ik maakte maar snel een foto van het interieur. Op de foto lijkt het alsof er niemand zat, maar alle mensen zaten aan de andere kant!

Mama had een bril nodig dus we gingen een bril voor haar uitkiezen. Ik moest natuurlijk mijn ongezouten mening geven, haha.

Mijn zusje ging aan de weer met draadjes en dit moest ik voorstellen. “Jij hebt goud haar!”

Zaterdagochtend nam ik voor de eerste keer de tabletten van de Hema in. Ging prima, maar ik ben benieuwd of ik ze ook zo gemakkelijk om half 8 ‘s ochtends weg krijg…

Aan de weer met het speelgoed van mijn zusje.

Dit stond in het boekje wat ik voor geschiedenis moest lezen. Nouja ;)

Ik wilde zondag alvast aardrijkskunde maken, maar ik snapte er geen bal van (en ik had ook geen zin om het te snappen), dus ik legde het maar gauw weer weg.

Dat was het weer! Deze week is het alweer wat drukker met school, helaas. Het houdt ook nooit op. Hebben jullie komende week nog iets leuks in het vooruitzicht?

DELEN:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *