Zwart met witte winged-eyeliner

Op het Girlscene forum kwam ik een foto tegen van een meisje met een zwart met witte eyeliner, die winged was. Ik dacht: dat moet ik ook kunnen, dus ik heb het geprobeerd!
Dit is de foto. Zoals je ziet springt het witte er echt uit omdat het meisje in kwestie zelf een donkere huid heeft. Maar wie zegt dat het bij blanke meiden ook niet gewoon kan? Hieronder mijn resultaat!

Je doet het als volgt:

1. Je brengt een basis op je oogleden aan. Dit zorgt ervoor dat de eyeliner straks niet gaat smudgen en dat heel je crease onder de eyeliner zit. Zo blijft ‘ie dus mooi op z’n plaats. Ik heb de Too Faced Shadow Insurence gebruikt. Dit is echt de beste oogschaduwbasis die ik ooit heb gehad!
2. Neem een wit oogpotlood, en ‘teken’ alvast het lijntje waar dadelijk de witte eyeliner komt. Je kunt het lijntje dan nog aanpassen, zodat hij helemaal perfect wordt. Je kunt deze stap overigens ook weg laten. Ik gebruikte hiervoor een wit oogpotlood van de Hema.

3. Pak een witte, vloeibare eyeliner, of iets anders gepigmenteerd wits. Denk aan schmink, of een NYX Jumbo Pencil in Milk. Deze is lekker creamy en zeer gepigmenteerd. Ga met het kwastje van de eyeliner, of ga met een kwastje over het oogpotlood, en trek een lijntje óver het witte oogpotlood. Dit is je definitieve witte lijntje. Ik gebruikte hiervoor NYX Jumbo Pencil in Milk met een liner-kwastje.
4. Trek met een zwarte eyeliner een héél dun lijntje boven het witte lijntje. Je kunt ervoor kiezen om dit lijntje héél dun te laten, maar je kunt hem ook nog inkleuren, zodat de eyeliner over je hele ooglid zit. Dat heb ik gedaan. Als je je ogen open hebt zie je daar niks van, maar wanneer je ze dicht hebt wel. Let er wel op dat je de zwarte eyeliner goed laat drogen, want anders gaat het in je crease zitten en tegen je wenkbrauwbot. Dat is niet de bedoeling! Ik gebruikte MAC Fluidline in Blacktrack met een liner-kwastje.

Het is niet zo moeilijk, maar toch weer even net wat anders. Heel leuk voor een feest bijvoorbeeld!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *