Win €1000,- aan waardebonnen bij Depeche!

Remember mijn artikel over heksenkinderen in Nigeria? Je kunt het artikel HIER nog eens lezen. Daarin lees je over hoe vreselijk alle kindjes in Nigeria worden behandeld. De organisatie die voor deze kinderen op wil komen – Stepping Stones Nigeria – heeft veel meer geld en aandacht nodig om de kinderen écht goed te kunnen helpen.

De kledingwinkels Depeche Toi en Depeche Deluxe in Eindhoven hebben een actie opgestart: zamel zo veel mogelijk geld in voor Stepping Stones Nigeria! Diegene die het allermeeste geld inzamelt wint €500,- die je bij een van de kledingwinkels kunt besteden, de tweede winnaar wint €300,- aan cadeaubonnen en de derde winnaar €200,- aan cadeaubonnen.

De winkel zit dan weliswaar in Eindhoven, maar iedereen kan er aan meedoen! Je kunt je bedrag naast dat je het kunt inleveren in de winkel, ook storten op het rekeningnummer van Depeche. En stel je wint, dan wil je daarvoor toch wel even op de trein stappen?

Je kunt het bedrag inleveren to 25 augustus 2010.

Voor meer informatie en details moet je een kijkje nemen op de nieuwe website van Depeche: http://www.ilovedepeche.com/. Daar staat bovenaan de site een kopje met informatie over de actie.

Leuk feitje: dat stukje heb ik geschreven! Ik ben ervoor gevraagd aangezien ik de eigenaresse van de winkel goed ken.

Wil je dus iets doen voor een goed doel én kans maken op een leuke prijs? Probeer het, zou ik zeggen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *