Win: Kleurlenzen van Lensstore.nl

Kleurlenzen, ik heb ze altijd al gaaf gevonden. Ik ben al heel erg lang benieuwd hoe bruine ogen mij staan, dus daarom heb ik sinds kort een paar kleurlenzen in huis van Lensstore.nl. Super leuk, maar het is me nog steeds niet gelukt om ze in te krijgen. Ik heb het al een paar keer geprobeerd, maar dan denk ik dat de lens erin zit en dan zit hij vervolgens op mijn wang… Niet zo’n succes dus, daarom heb ik maar met Picnik gekeken hoe bruine ogen mij staan. Daarnaast heb ik ook nog wat andere dingen bewerkt, want toen ik eenmaal bezig was, kon ik niet meer stoppen!

Ik mag dan misschien wel een faal zijn in het inbrengen van lenzen, wellicht lukt het jullie wel. Bereid je dus maar voor, want ik mag namelijk een set kleurlenzen weggeven van Lensstore.nl! Lensstore verkoopt verschillende soorten lenzen en de lenzen waar jullie uit mogen kiezen zijn de FreshLook Colorblends (voor donkere ogen), de Freshlook Dimensions (voor lichte ogen) of de FreshLook Natural Colors (zowel donkere als lichte ogen). Iedere soort lenzen heeft verschillende kleuren, dus er zit voor iedereen wel een leuke kleur bij om uit te proberen. Bij de lenzen zelf krijg je dan ook een flesje lenzenvloeistof en een lenzenpotje. Je kunt dus meteen aan de slag!

Wat moet je doen?
– Like de OurFavourites Facebook
– Laat een reactie achter in het bericht over deze winactie en vermeld daarin welke soort lenzen je wilt én welke kleur

Je kunt meedoen tot 28 februari 2012. Hopelijk is het mij tegen die tijd ook gelukt om de lenzen in te brengen en kan ik bij de bekendmaking van de winactie het resultaat laten zien. Iemand alvast tips voor het inbrengen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *