Win designblikjes van Libresse!

De tijd van de maand is nou niet bepaald mijn favoriete week van de maand. Ik vind het vooral vervelend dat je er zoveel rekening mee moet houden. Je ontkomt er dus niet aan om tampons, inlegkruisjes en maandverband mee naar school of werk te nemen. Vinden jullie het dan ook altijd zo vervelend als die los in je tas zitten? Stel je voor, het valt er uit of iemand wil even in je tas kijken, ik kan me erg goed voorstellen dat je dat toch niet zo prettig vindt.

Libresse heeft gelukkig dé oplossing! Je krijgt namelijk nu bij aankoop van een Libresse Duopak maandverband of inlegkruisjes een Libresse Design Blikje cadeau. Het blikje is er in 7 verschillende designs, gebaseerd op de zeven hoofdzonden: ijdelheid, hebzucht, jaloezie, vraatzucht, wraak en luiheid. En voor iedere zonde is er een bijpassend blikje! Ik vind ze er erg leuk en vrolijk uit zien, zo wordt die maandelijkse periode toch wat minder erg.

Het leukste is natuurlijk om ze allemaal te sparen! Wees er wel snel bij, want op=op! En speciaal voor mijn lezeressen heb ik een leuke actie. Libresse geeft namelijk speciaal voor OurFavourites.net een setje met de hele collectie ‘7 sins’ blikjes weg. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is bij de comments te laten weten welke zonde het meest bij jou hoort en waarom. Je kunt meedoen tot volgende week (21 oktober) dus laat snel een reactie achter. Wie weet is jouw reactie de leukste en krijg jij straks de 7 Design Blikjes van Libresse toegestuurd!

Advertorial
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *