Ex-rokers zijn niet te stoppen

Tabak is de belangrijkste oorzaak van vermijdbare ziekten in de Europese Unie en veroorzaakt naar schatting meer dan 650 000 stergevallen in de EU per jaar. Da’s niet niks hé? Tegenwoordig rookt één op de drie mensen en vaak begint het met al vroeg in de jeugd, rond de leeftijd van mijn meeste bezoekers. Ik wilde daarom ook graag deze campagne met jullie delen, want als je nu begint met roken omdat je het stoer vindt dan is het uiteindelijk lastig om er vanaf te komen omdat je verslaafd bent. Ik push nu eventuele rokers echt niet om te stoppen, dat moet je lekker zelf weten. Maar een waarschuwing kan niks kwaad, toch?

We weten allemaal dat roken niet gezond is. Je kunt er longkanker van krijgen en je wordt echt niet mooier van sigaretten. Slechte tanden, een slechte huid, slechte adem, broze nagels en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vaak wordt alleen naar de nadelen van het roken gekeken, maar eigenlijk is het veel interessanter om naar de voordelen van het stoppen te kijken. Ten eerste wordt je huid en lichaam er beter van, zit je lekkerder in je vel en misschien nog wel het leukste: je houdt veel meer geld over. Want eigenlijk is roken echt zonde van je geld! Denk eens na wat je wel allemaal niet van dat geld dat je uitgeeft aan sigaretten kunt kopen ;)

Momenteel loopt de campagne ‘Ex-rokers zijn niet te stoppen’. Deze campagne legt de nadruk op de voordelen van stoppen met roken en gebruikt ex-rokers en hun succesverhaal als voorbeeld voor degenen die willen stoppen. Klik hier om naar de website te gaan en registreer je nú gratis voor iCoach. Dat is een online gezondheidscoach waardoor je straks een hoop geld bespaart, je smaakpapillen weer op gang komen, er beter uitziet en je lekkerder voelt. Klinkt dat niet goed?

Advertorial
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *