NEW IN: LEREN JURKJE DEPT

Vorige week schreef ik dat ik het Dept jurkje had besteld, nu heb ik hem in huis! Vrijdag werd ik gebeld door de winkel dat de S was aangekomen. Ik helemaal blij, want dan kon ik het jurkje ook aan op het feest van een vriendin die die avond haar verjaardag vierde. Ik ging dus uit school langs de winkel en paste het jurkje aan.


Wat me meteen opviel: er zaten twee vlekken op de voorkant en een kras langs een naad. Op zo’n kleur zie je dat al snel, dus ik vond het niet waard om dan toch 67 euro te betalen voor een jurkje. Op stap zie je die vlekken niet, maar op een receptie is dat een ander verhaal. Ze konden me helaas maar 7 euro extra korting bieden bovenop de Glamour korting, dus dan kon ik ‘m voor 60 euro meenemen. Ik vond dat echter nog steeds te duur, dus ik liep teleurgesteld de winkel uit. Had ik het perfecte jurkje gevonden, was het beschadigd!

Ik ging nog wat andere winkels af met mama om te kijken of ze hem nog ergens hadden, maar helaas zonder succes. Ik zag ook geen andere leuke jurkjes, dus ik besloot via internet een poging te wagen. En ja hoor, op Miinto.nl hadden ze ‘m nog! Helaas zonder Glamour korting, wat inclusief verzendkosten neerkwam op 95 euro. Oei… Maar omdat mama hem ook zo mooi vond besloot ze dat ze wat bij zou leggen. Ik was dus helemaal blij!

Even later werd ik gebeld. De nieuwe vracht was net bij de Dept winkel aangekomen en ze vertelden dat daar twee S-jes bij zaten. Of ik nog geïnteresseerd was… Het geld van de webshop was inmiddels al van mijn rekening, maar omdat het toch best veel scheelde ben ik toch nog even op en neer gefietst naar de winkel. Ik paste het jurkje, keek of er beschadigingen waren en uiteindelijk liep ik met opgeheven hoofd de winkel uit. Ik had hem dan, eindelijk!

Op de bovenste foto zie je dus hoe het jurkje valt. Ik heb het vrijdagavond gedragen, maar eigenlijk is heb ik hem dus gekocht voor de receptie van mijn opa. Het is gewoon een handig jurkje en ik kan hem vast nog wel vaker dragen. Ik ga proberen er een outfit mee te maken, zodat jullie een nog wat duidelijker beeld krijgen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *