BERSHKA WISHLIST

Als ik door een Bershka winkel loop, kom ik nooit echt heel veel bijzonders tegen. Maar in de webshop… Ik wil alles hebben! Bershka heeft sinds september ongeveer een webshop en ik heb er nog nooit over geschreven. Echt erg eigenlijk, want er is zoveel leuks! Ik kan niet wachten om er een keer te bestellen. Alles is ook zo goedkoop, ik word er helemaal vrolijk van. Het leek me leuk om mijn favorieten vandaag met jullie te delen. Allereerst hierboven een donkerblauwe top van kant voor €14,99 en een superleuk jurkje voor €15,99. Zo goedkoop!

Dan een prachtige witte blazer voor €19,99 en een rokje voor €9,99. Je ziet toch niet dat dit van de Bershka komt en zo goedkoop is? Althans, dat is mijn mening. Ik weet natuurlijk niet hoe de stoffen eruit zien, maar dat rokje kun je bijvoorbeeld zo leuk combineren. Hij is er ook verkrijgbaar in andere prints, net als het jurkje met de print.

Als laatste een prachtig wit jurkje, met een soort van kanten print. Het heeft een diepe rug en kost €25,99. Ook nog een mooie broek die leuk staat in combinatie met wit. Deze broek is er ook in het geel, framboos, koraal en noem maar op… Kost €19,99.

Wat vinden jullie van mijn favorieten? Als ik nog even door ga zoeken, kan ik zo nog meer dingen aan dit artikel toevoegen. Ik heb gewoon zin in een nieuwe zomer-garderobe en de Bershka wakkert dat gevoel alleen nog maar meer aan!

Klik hier om naar de webshop te gaan. Verzendkosten bedragen trouwens €3,95 en retouren is gratis. Prima service als je ‘t mij vraagt :)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *