Hoe combineer je maxi dresses?

Sinds een aantal jaren zijn de maxi dresses niet meer weg te slaan uit het lente- en zomerseizoen. Zo ook weer dit jaar, de winkels hangen er vol mee. Vooral de jurken met de printjes en kleurtjes zijn lekker zomers. Maxi dresses zijn al voor betaalbare prijzen te vinden bij H&M en Zara. Ik heb er zelf geen in mijn kast hangen, maar ik ben dit ook niet van plan. Maxi dresses zijn superleuk, ook redelijk makkelijk te combineren maar ik ben van mening dat niet iedereen ‘m kan hebben… Waarom niet? Lees dan verder!

Ik weet zeker dat maxi dresses prachtig zullen staan bij lange meiden. Ik ben niet klein, maar ook niet lang. Toch heb ik het idee dat ik in zo’n jurk verzuip als ik er één aan heb. Mensen zullen zich dan meer afvragen waar de jurk met het meisje naartoe gaat in plaats van dat ik een leuke jurk aan heb. Voor mij is het dus niet weggelegd, maar voor een hoop meiden zal het weer wel leuk zijn. Als je wat steviger bent zal het bijvoorbeeld niet zo erg opvallen in een maxi dress. Twijfel je? Pas dan gewoon eens een maxi dress, misschien staat ‘ie wel leuker dan verwacht! Ik heb nu inderdaad nog steeds niet verteld hoe je ‘m moet combineren, dus laat ik dat maar eens snel doen!

Wil je er fashionable uitzien met een maxi dress? Simpel, trek de jurk aan en je bent eigenlijk al klaar. Zo’n maxi dress is een echte eye-catcher van je outfit dus heel veel meer is er niet nodig. Je moet het ook niet te druk maken, houd het rustig. Sieraden erbij zijn leuk, maar overdrijf niet. Vooral als je al een jurk hebt met een drukke print. Wat wel chique en verzorgd staat, is een jasje over je jurk. Dit is natuurlijk ook handig voor de momenten dat het wat kouder is. Je kunt kiezen voor een chique colbertje of een nonchalant spijkerjasje. Het is maar net wat je wilt uitstralen!

Hopelijk weten jullie nu wat meer over maxi dresses en hoe je ze moet combineren. Het is niet zo moeilijk, less is more! Als er nog vragen zijn, stel ze gerust bij de comments. Verzoeken voor een nieuwe ‘Hoe combineer je…’ zijn ook welkom!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *