Jullie kennen de krokante kip wraps van de Mc Donalds vast wel. Heerlijk, maar nóg lekkerder om zelf te maken. Dat is niet alleen verser, maar waarschijnlijk ook gezonder. Ik deel het easy, peasy recept met jullie!
Wat je nodig hebt:
- Wraps
- Kipschnitzels
- IJsbergsla
- Boter om mee te bakken
- Honing-mosterdsaus
Hoe maak je het:
Je kunt het in verschillende volgorden bereiden. Je kunt eerst de wraps warm maken en daarna de kip bakken, maar ik doe het andersom. De kip moet namelijk wat langer bakken en anders dan zijn de wraps al weer afgekoeld. Begin dus met het bakken van de kip. Doe wat bakboter in de pan en bak vervolgens de kipschnitzels. Het is aan te raden om ze in kleine stukjes te snijden, dat is makkelijker voor in de wrap, maar zo zijn ze ook sneller goed gebakken. Ik heb voor reepjes gekozen! Laat ze goed bruin worden, zodat de buitenkant echt krokant is. Maak vervolgens de wraps warm. Dit kun je doen in de magnetron, oven of pan. Ik vind ze uit de pan het lekkerste, want dan zijn ze niet zo slap. De bereidingswijze staat altijd op de verpakking! Ten slotte neem je een warme wrap, leg je er een hoeveelheid krokante kip naar keuze op, een beetje ijsbergsla en wat honing-mosterdsaus als kers op de taart. Hmmm…. Bon appetit!