My life as Liz #209

HCUY6338

It’s monday! Tijd voor een nieuwe blogpost. Ik heb echt genoten van afgelopen week. Ik hoefde niet zoveel te werken en ik heb alleen maar leuke dingen gedaan met mensen waar ik van houd. Daar word ik nou echt gelukkig van! Mijn portemonnee iets minder, maar dat terzijde. Er ging veel wijn doorheen, heb lekker geluncht, uit eten geweest en had het 21 diner van één van mijn beste vriendinnetjes!

IMG_7131

Maandag ging ik naar de kapper! Niet zo boeiend, maar gewoon iets meer model erin. Ik ben het nog steeds aan het laten groeien, maar tot hoelang? Geeeen idee! Vind het zo ook wel leuk eigenlijk :)

IMG_7248

Woensdag een date met Tedje! Ze is nu naar Eindhoven verhuisd en woont zelfs bij mijn moeder in de straat. Super toevallig! We gingen lekker lunchen bij Lucifer Coffee en een taartje eten bij Happiness Café. Love it!

IMG_7244

Heerlijke zonnige dag was het! We hebben heel fijn gekletst en het was zoals altijd weer super gezellig.

IMG_7246

Selfie time! We hebben lekker gegeten en ook nog in de stad een ijsje gegeten. Toen was het voor mij weer tijd om naar Utrecht te gaan. Heb deze week lekker op en neer gereisd, maar yay voor studenten ov!

IMG_7276

Donderdag speelde ik een dagje voor model, want voor m’n werk gaan we namelijk toffe plekjes in Utrecht delen waar je gezellig je hotdog to-go kunt eten. Was best leuk om te doen, ik ben benieuwd naar het resultaat! ‘s Avonds ging ik weer naar Eindhoven om te eten met een vriendin en te borrelen. Vandaag is ze naar Shanghai vertrokken om te studeren. Ga d’r zo missen! Maar het plan is om haar in november op te zoeken, zou me echt super tof lijken.

IMG_7314

Vrijdag weer tijd voor wijn met deze lieve schatten! Wederom weer erg gezellig. Ik ben zo blij met alle mensen om me heen. Mag wel even gezegd worden, toch?!

IMG_7318

Lekker een hapje eten bij Loetje! Deze rosbiefcarpaccio was echt heeerlijk! Voor de rest vond ik het een beetje overrated. (Op de een of andere manier krijg ik de foto niet gedraaid, dus jullie moeten het hiermee doen).
IMG_7379

Zaterdag was het 21 diner van Lola. Super lekker gegeten, gelachen en wat dan al niet meer! We hadden een fotoboek voor haar gemaakt en het was zo leuk om die reactie te zien.

IMG_7430

Iedereen was in het wit, zo leuk om te zien. Heb echt een heerlijke avond gehad! Zondag was ik wel erg brak, maar reisde ‘s avonds weer naar Utrecht om een paar uurtjes te gaan werken. Deze week ga ik ook weer aan het werk, maar ik hoop ook nog van het weer te kunnen genieten. En zaterdag staat Mysteryland op de planning! Erg veel zin in. Tot volgende week :) X

4 Reacties

  1. Joor 24 augustus 2016 / 14:37

    Ik ontdek net je blog en wat een leuke blog heb je!!! Leuke week zo te zien!!!

  2. Martine 26 augustus 2016 / 10:51

    Hele leuke foto’s! En wat zijn jullie allemaal mooi in de witte jurkjes. Ik ga ook naar Mysteryland, heerlijk weertje! Veel plezier! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *