Hotspot: Dogma hotdogbar in Utrecht

IMG_2799

Al een hele poos was ik benieuwd naar Dogma: een hotdogbar die vlak bij mij in de buurt zou openen. Eind maart was het zover en ik zag tal van populaire berichten op social media verschijnen. Bij Dogma kun je niet zomaar terecht voor een simpele hotdog, ze hebben van iets normaals iets speciaals gemaakt.

Omdat ik zo enthousiast was over het concept, en ik zelf nog op zoek was voor een baantje erbij (naast het online mannenmagazine waar ik nog steeds voor schrijf), besloot ik een berichtje te sturen. En zodoende werk ik er nu dus ook! Nog een extra reden om Dogma te bezoeken ;)

Dogma is echt iets nieuws in Utrecht en dat maakt het vooral zo leuk. Je kunt terecht voor verschillende soorten hotdogs, van een klassieker tot een hotdog met truffelmayo. Rund, kip, lam en zelfs vega worsten zijn er verkrijgbaar en ieder met een unieke topping. Ook de verse frieten mag je natuurlijk niet overslaan. Je hoort het: ik ben heel enthousiast, maar dat moet ook wel, want anders ga je er niet zomaar werken!

Dogma is te vinden op de Voorstraat nummer 17 in Utrecht. Ik ben van plan vooral in de zomer er veel te werken, dus vergeet vooral niet wat te zeggen als je een keertje langskomt en je leest mijn blog. Vind ik alleen maar leuk!

Zijn jullie wel eens bij Dogma geweest?

4 Reacties

  1. Gina 16 mei 2016 / 19:40

    Wat ziet dit er goddelijk uit!! Hier moet ik een keer naar toe ;P

  2. Maud 16 mei 2016 / 22:40

    Ik heb er ook al veel over gehoord! Gelukkig hebben ze ook vega worst :)

  3. Anna 17 mei 2016 / 08:48

    Jaaa, wat leuk! Ik heb er al zoveel over gehoord, moet er echt snel eens langs. Gefeliciteerd met je baantje! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *