My life as Liz #200

IMG_0231

Wow, My life as Liz nummertje 200 alweer! Zoals jullie wisten was ik de afgelopen tijd druk bezig met tentamens, maar goed nieuws: deze zijn eindelijk voorbij! En nog beter nieuws: ik heb al twee tentamens terug en gehaald, dus de studiepunten zijn weer onderweg. Ik heb het afgelopen weekend goed gevierd met een etentje met vrienden, héél veel wijn en een leuk festival. Heerlijk die vrijheid!

IMG_0227

Pindakaas cheesecake! Zoooo lekker. Check hier het recept.

IMG_0228

Study study… En de concentratie was erg ver te zoeken! De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, het is ook het tentamen dat ik nog niet terug heb maar ik hoooop dat ik hem heb gehaald.

IMG_0229

Dagje naar Scheveningen! Wat een heerlijk weer was het die dag. Genoten van het zonnetje, het strand… Echt fijn om bij te komen.

IMG_0230

‘Zullen we zo’n foto maken met ons ijsje?’ Een kind hoef je niet meer te vertellen wat een selfie is, haha.

IMG_0231

Na mijn laatste tentamen even de stad in. Kijken, kijken en niet kopen…. Lastig! Haha. Dit was trouwens mijn eigen outfit, met mijn favoriete jack van Stradivarius.

IMG_0234

Time for breakfastttt! Yoghurt met muesli en bosbessen.

IMG_0232

Ik was op zoek naar zo’n ronde zonnebril maar ik kon nergens vinden wat ik wilde. Tja, die Ray Ban was leuk maar ik wilde een bril die niet zo duur was zodat ik hem zonder zorgen mee kan nemen naar festivals. En ik kwam er eentje tegen op de mannenafdeling van H&M. Score!

IMG_0233

Ontbijtje met Kruidvat voor BestFitFriends.nl. Daarna ging ik nog door naar Breda voor een vetpercentage meting. Project fit for summer, haha!

IMG_0235

Vrijdag had ik een gezellig avondje met oud klasgenootjes gepland. Het was een hele geslaagde avond. En ik moest natuurlijk even met Bob de hamster op de foto! Zaterdag ging ik dus naar een festival, Dockyard om precies te zijn. En nu ik dit typ (zondag) heb ik eindelijk een dag niks gepland. Heeeeerlijk! Nu kan ik alles zonder schuldgevoel doen, haha.

Geniet nog van je zondag!

6 Reacties

  1. Dana 10 april 2016 / 14:18

    Leuk om te zien! Erg is dat he, kijken kijken maar niet kopen :/

  2. Liefs Lara 10 april 2016 / 17:35

    Super dat je je tentamens bijna allemaal hebt gehaald! En die pindakaas cheesecake klinkt enorm lekker, ook nog eens verantwoord zag ik!

    • Lizzy 10 april 2016 / 22:02

      Jaa is echt nog goed te doen! En super lekker. Wel machtig haha.

  3. jasmine de vries 11 april 2016 / 21:07

    Waar komt je telefoonhoesje van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *