My life as Liz #135

Beter laat dan nooit: de nieuwe My life as Liz van deze week. Ik heb een druk weekend achter de rug en 0,0 tijd gehad om achter mijn laptop te kruipen. Maar dat betekent wel weer genoeg leuke foto’s! Ik ben deze week weer lekker gaan sporten, heb leuke dingen gedaan met vriendinnen en ben naar Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven geweest. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan verder!

Links: Maandagochtend: tijd om de week sportief te beginnen! Rechts: Na school ging ik door naar het kantoor van mijn mediabureau voor een showcase van B-Brave. Het was heel gezellig om weer wat leuke YouTubers te zien! Daarna ging ik nog een hapje eten met Rutger, Kimberly en Sophie. Het was heel gezellig en ik was pas laat thuis.

Links: Hallo dinsdag! Ik had een date voordat ik naar school moest haha. Rechts: Ik ging weer naar de sportschool, maar onderweg poepte er een vogel op mijn hoofd. HEB IK WEER! Snel naar huis gerend om het schoon te maken en toen kon ik weer terug. Kon er zelf wel hard om lachen eigenlijk.

Links: ‘s Avonds koken met vriendinnen! Ofja, ik stond meer in de keuken maar vond het niet erg. Lekker met een wijntje erbij! Rechts: Het ziet er niet super lekker uit maar dat was het wel, het was risotto!

Links: Ik was al niet helemaal fit, maar na het sporten voelde ik me wel beter. ‘s Avonds werd het alleen weer erger dus ik kroop lekker mijn bed in met mijn laptop. Rechts: Lekker gezond ontbijtje: kop groene thee met kwark, banaan en een beetje honing.

Links: Dit was mijn woensdag. Ik heb de hele dag in bed gelegen omdat ik me echt niet goed voelde. Heel erg verkouden, koppijn en geen energie. Ik had mijn slaap hard nodig! Rechts: Boodschappen doen en ik ging met deze gratis taart naar huis omdat mijn Albert Heijn is verbouwd. Een aangename verrassing!

Links: Weer een prachtige zonsondergang! Rechts: Wachten op de trein richting Eindhoven. Nog steeds niet helemaal fit en daarom wilde ik graag naar huis. Lekker naar mijn mama toe haha.

Links: Broodje carpaccio, YUM! Rechts: Leuke aan thuis komen: pakketjes! Daar word ik altijd vrolijk van, het voelt net als cadeautjes krijgen.

Links: Ik moest vrijdag even naar de stad om een outfit te scoren, maar natuurlijk hadden we ook tijd voor een koffie pauze. Cappuccino it was! Rechts: Be the reason someone smiles today! Mooie quote en leuk om zo op straat tegen te komen.

Links: Kort haar is echt niet altijd een pretje… Het is fijn dat ik geen last heb van haar in mijn gezicht, maar ‘s ochtends sta ik toch een stuk langer voor de spiegel en na een fietstocht zit het bijvoorbeeld zo… Charmant! Rechts: Nog zoiets, ik ging foto’s maken en koos voor een rode lipfinity van Max Factor. Nou, die kreeg ik er dus echt met geen mogelijkheid af! Ik had een soort lipliner als resultaat, prachtig vind je niet? Uiteindelijk kreeg ik het er met olijfolie af.

Links: Zaterdag ging ik even langs mijn vader. Dat was alweer een tijdje geleden en het was heel leuk om m’n zusje weer te zien! Rechts: Daarna door naar Amsterdam. Eerst even lekker bij Vapiano eten met Sharon.

Links: We gingen samen naar het NSMBL festival. Het was zoals gewoonlijk weer heel gezellig met Sharon! Rechts: Ik stapte om 11 uur in de trein richting Eindhoven en daarna ging meteen door naar de stad. Gezellig drankjes doen met Lola! En ja, het was weer laat geworden en daar was ik de volgende dag niet zo blij mee (kater ahum au).

Links: Tijd om uit te rusten had ik niet, want we gingen brunchen met familie. Lekker lekker! Rechts: Daarna langs huis en weer de trein richting Utrecht. Ik had een jurkje aan, maar nog geen hakken want die bewaarde ik voor ‘s avonds. Dus lekker mijn sneakers aan! Ik hou van comfortabel haha.

Links: Lizzy is weer thuis… Haha! Had geen tijd om op te ruimen dus ik gooide al mijn spullen maar even op de bank. Rechts: Ready to go!

Links: Ik ging samen met Tedje naar Apeldoorn voor de musical Dreamgirls. Rechts: Yay! Hannah bestond 35 jaar en vierde dit groots met een musical. Tedje was uitgenodigd en ik mocht met haar mee, super lief. Het was een hele leuke avond!

Zo. Dat was mijn week! Ik ben nog steeds moe van mijn weekend, maar het is weer tijd voor een nieuwe week! Ik ga deze week goed aan school werken (de tentamens komen steeds dichterbij), weer lekker sporten en ik heb donderdag weer een leuke hotelovernachting op de planning staan. Jullie zullen het volgende week zien :) X

27 Reacties

 1. Celeste 13 oktober 2014 / 12:01

  Wat een leuk overzicht! Echt hele mooie foto’s en Lizzy wat staat dat korte haar je toch geweldig!

 2. Charlotte 13 oktober 2014 / 12:04

  Wauw leuk om te zien lizzy! Je straalt! En wat een leuke dingen heb je gedaan. De musical dreamgirls lijkt me superleuk!

 3. Manon 13 oktober 2014 / 12:05

  Wauwie je straalt helemaal zelfs met vogelpoep en een verwaaid kapsel blijft het leuk staan hahah

 4. Manon 13 oktober 2014 / 12:36

  Je straalt inderdaad nogsteeds met je kapsel :) Wat stom, van die maxfactor lipstick! Niet erg handig

 5. Manon 13 oktober 2014 / 12:38

  Wat een leuke foto’s!! Wat een vrolijkheid op al die fotos, super je straalt helemaal

 6. Amy 13 oktober 2014 / 12:44

  Leuke foto’s! Die rode top staat je heel erg mooi (: Het eten van Vapiano ziet er ook lekker uit!

 7. Simone 13 oktober 2014 / 12:50

  Hele leuke diary, en wat zie je er overal mooi uit! Die rode top staat echt supergoed bij je haar/huidskleur!

 8. Michelle 13 oktober 2014 / 12:57

  Wauw, wat staat dat korte haar je goed! Prachtig! En weer een drukke, leuke week gehad. Balen dat je ziek was, maar hopelijk voel je je nu weer helemaal goed! Liefs

 9. Miranda 13 oktober 2014 / 13:01

  Rode lipstick staat je goed, maar als je dan zo’n lijntje overhoudt, daar hou ik ook niet van. Kort haar vind ik je echt zo mooi staan, heel pittig, erg leuk.

 10. Eline 13 oktober 2014 / 13:04

  Wauw je ziet er op alle foto’s zo mooi en stralend uit! Leuk trouwens dat je ook in Utrecht woont, ik sinds kort ook :)

 11. Tineke 13 oktober 2014 / 13:05

  Dat appel abrikozen taartje ziet er heerlijk uit. Wel toevallig dat die vogel net jou moest hebben!
  Liefs

 12. Beau 13 oktober 2014 / 13:35

  Oeh een date? ;) Leuke foto’s van deze week, je ziet er super uit!

 13. Hesteranne 13 oktober 2014 / 14:09

  Wow wat heb je veel gedaan deze week! Ik vind je kapsel nog steeds heel erg leuk!

 14. Milou 13 oktober 2014 / 14:27

  Leuke foto’s, fijne week heb je gehad! Heel benieuwd naar je date! haha. Gelukkig dat de lipstick er uiteindelijk nog af ging zeg.

 15. Bertine 13 oktober 2014 / 17:39

  aaah die vogelpoep:( je hebt echt leuke dingen gedaan deze week!

 16. Daisy 14 oktober 2014 / 08:26

  O wat leuk dat je ook bij Hannah was! Ik was daar ook! Had het leuk gevonden je te spreken want ik vind je blogs altijd erg leuk om te lezen en dat had ik je graag persoonlijk gezegd! :)

 17. Denise 14 oktober 2014 / 12:03

  Wat een vermoeiende, maar leuke week heb je gehad! Dat kapsel staat je echt goed, en je straalt helemaal. Zo fijn om te zien!

 18. Anna 14 oktober 2014 / 13:08

  Wat een hoop leuke dingen heb je gedaan, wel heel veel dus logisch dat je moe bent haha.

 19. Anneleen 14 oktober 2014 / 17:18

  Gezellige foto’s! Wel vervelend dat je je deze week niet zo fit voelde! Ik ben benieuw naar je hotelovernachting. Fijne week!

 20. Nicole 14 oktober 2014 / 18:41

  Wat een leuk overzicht! Heerlijk om te zien dat het weer goed met je gaat, en je steeds beetje bij beetje stappen vooruit maakt.

 21. Kim 16 oktober 2014 / 19:42

  Ze zeggen dat het geluk brengt als een vogel op je poept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *