My life as Liz #120

Vorige week kwam er geen My life as Liz online en omdat ik deze week weer weinig foto’s heb gemaakt, voeg ik ze even samen. Ik heb genoeg dingen gedaan, maar ik vergeet er vaak foto’s van te maken! Ik heb weer lekker veel op het terras gezeten, voetbal gekeken, buiten de deur geluncht, ik ben naar de bioscoop geweest, heb gepicknickt en ging ook nog naar Utrecht voor mijn studiekeuzeworkshop en naar Amsterdam voor een afspraak. Dat is even een korte samenvatting, als je benieuwd bent naar de foto’s, lees dan verder!

Links: Toen het lekker weer was, trok ik mijn nieuwe rokje van Zara uit de kast. Ik vind hem heel leuk! Rechts: Als de zon scheen ging ik lekker buiten zitten! Tijdschrift en muziekje erbij en genieten maar!

Links: Mama maakte een heerlijke salade. Ik hou van salades met warm weer! Rechts: Chillen aan het water met mama. Als ik me verveel gaan mama en ik vaak een stukje lopen, of ergens zitten. Soms even naar de stad, maar soms is de natuur in ook wel eens fijn.

Links: Outfitje! Ik ging die dag picknicken met vriendinnen en het was heel lekker weer. Rechts: Tijd voor voetbal! Nederland speelde tegen Spanje en het was zo gezellig in de stad!

Links: Weer een outfit! Ik ben dol op dat vest van Zara en gooi hem over veel outfits. Maakt het meteen veel leuker! Rechts: Ik ging een middagje naar mijn vader toe. Hier samen met mijn zusje!

Links: Mijn blog bestond 5 jaar, tijd voor taart! Rechts: Mijn wenkbrauwen zijn super dun geworden, en hier zie je het verschil. Zo gek hoe uitdrukkingloos je bent zonder wenkbrauwen! Daarom teken ik ze ook altijd bij.

Links: Naar de bioscoop! Ik ging naar 22 Jumpstreet, echt een aanrader! Rechts: Daarna nog even het terras op met een Liefmans. Lekker!

Links: Mama maakte een Griekse salade. Ik ben dooooool op tzatziki met brood, ik kan het blijven eten. Rechts: Woensdag moest Nederland weer voetballen en ik keek het samen met vriendinnen onder het genot van een hapje en drankje. Wederom erg gezellig en ik ben daarna nog even de stad in geweest.

Links: Werken bij de La Place in Utrecht. Ik moest afgelopen donderdag al vroeg (8 uur) de trein nemen, want ik had het eerste deel van mijn studiekeuze workshop. Ik moest daarna naar Amsterdam, maar had nog wat tijd over. Even lunchen en werken in de La Place! Rechts: De workshop vind ik heel handig en het leuke was deze post its waarbij je n.a.v. een verhaal wat positiefs over de ander moest schrijven. Dit is wat anderen over mij schreven. Erg leuk om te zien! Deze week moet ik weer naar Utrecht voor het tweede deel.

Links: Zaterdag ging ik eerst langs iemand waarmee ik volgende week een heel leuk filmpje voor mijn kanaal ga filmen. Daarna ging ik eten bij een vriend van mijn moeder en vervolgens ging ik die avond nog stappen. Een gezellig dagje! Dit is een autoselfie, haha. Rechts: Zondag was een uitbrakdagje en bracht ik deels door in bed. ‘s Avonds had ik al wat meer energie en werd het tijd om achter mijn laptop te krijgen. Bloggen bloggen bloggen, waaronder het schrijven van dit artikel.

Dat was het weer! Morgen heb ik (als de chemo doorgaat) mijn allerlaatste chemo. WIEHOE! Ik ben gewoon bijna klaar, echt ongelofelijk. Ik hoop dat ik deze week wat meer foto’s maak zodat ik die volgende week weer als vanouds kan delen. Maak er een fijne week van! X

24 Reacties

  1. Martina 23 juni 2014 / 06:27

    Leuk dat rokje voor de Zara! Ik hoop dat je therapie morgen doorgaat, heerlijk om de kuren dan achter de rug te hebben!

  2. Nena 23 juni 2014 / 07:06

    Leuke foto’s! Ik hoop dat je therapie doorgaat! Succes alvast xx

  3. Tessa 23 juni 2014 / 07:14

    Dat rokje staat je zo geweldig! Je bent echt een mooie meid! Heel veel succes morgen, wat een fijn gevoel als je er eindelijk van af bent!
    Liefs, Tessa

  4. Eva 23 juni 2014 / 08:06

    Onwijze leuke my life at Liz weer. Leuke foto’s! :) Een hele fijne week, en rock hem morgen bij die laatste chemo! Yeah come on girl! :)

  5. Esmay 23 juni 2014 / 09:28

    Veel succes met je laatste chemo! Bijna is de ellende voorbij!

    Ze hebben trouwens echt superleuke dingen opgeschreven op die memo’s :D

  6. Roos 23 juni 2014 / 09:30

    Ik krijg echt trek van die Griekse salades, inderaad héérlijk met brood en tzatziki!

  7. Meike 23 juni 2014 / 10:42

    Wat een leuk rokje van Zara! De rest van je foto’s zien er ook lekker vrolijk uit, leuk!

  8. Anna 23 juni 2014 / 12:12

    Leuke foto’s! Die salade ziet er heerlijk uit, jum. En wat een verschil met je wenkbrauwen, maar je tekent ze heel mooi en natuurlijk bij :) Heel veel succes met je laatste chemo!! X

  9. Milou 23 juni 2014 / 13:26

    Leuke foto’s Lizzy! Inderdaad een leuk rokje van de Zara !!! :) Huidige collectie?? :)

  10. Joyce 23 juni 2014 / 13:53

    Waah wat goed dat je eindelijk die langverwachte laatste chemo hebt lieve Liz! <3 Veel succes en sterkte nog vandaag! Ik zal aan je denken!

  11. Suzanne 23 juni 2014 / 14:04

    Leuke foto’s! Veel succes met je chemo en hopen dat het inderdaad de laatste is!

  12. Tedje 23 juni 2014 / 14:10

    Aahh 22 Jump Street heb ik ook gezien en hij was echt geweldig!! Heel veel succes met je laatste chemo, zo fijn!!

  13. Marieke 23 juni 2014 / 15:38

    Oeh die salades van je mama zien er goed uit! Succes morgen! :)

  14. Miranda 23 juni 2014 / 16:40

    Wat een leuke foto’s. Ontzettend veel succes met je laatste chemo!

  15. Vera 23 juni 2014 / 20:08

    Ik wil ook nog 22 jump straat zien, ben er echt benieuwd naar. Heel veel succes met je laatste chemo, je kan het!!

  16. LIlly 24 juni 2014 / 15:13

    Lizz. ik weet dat ik maar een volger ben, maar schaam mij zo erg, dat ik laat in de middag pas besefte dat het je laatste gemo was, wat erg van me zeg, ben best veel ermee bezig geweest, en dan besef ik het mij nu pas.
    Hopen op een goed herstel, het is je gegund… oh, jeetje wat schaam ik me zeg…
    Leuke my life as lizz, like always! :)

  17. Estrella 29 juni 2014 / 00:00

    Wat een leuke foto’s weer, en zo fijn dat de chemo er op zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *