My life as Liz

Eerlijk is eerlijk: door mijn ‘verstoorde’ ritme, ben ik gewoon bijna vergeten foto’s te maken voor dit wekelijkse dagboek. Vorige week kwam ik terug van vakantie en dat lijkt alweer zó lang geleden. Het weer in Nederland is niet veel soeps, dus wat mij betreft mag de zon wel wat meer gaan schijnen! Afgelopen week heb ik lekker een paar keer op het terras gezeten, kreeg ik te horen dat ik geslaagd ben en heb ik dat gevierd met vriendinnen opstap. Zaterdag ben ik naar Utrecht geweest voor mijn matchingsdag en zondag bracht ik door bij mijn opa & oma. Komende week heb ik wat examenfeestjes en ga ik leuke dingen doen met vriendinnen. En natuurlijk lekker veel bloggen! Jaja, ik ben goed aan het genieten van mijn vakantie!

Zonsondergang in Eindhoven. Mooi, maar niet zo mooi als in Mallorca!

Maandag gelnagellak aangebracht, en het zit er een week later nog perfect op! Ik ga het er alleen wel afhalen, want ik ben de kleur beu. Dat heb ik altijd heel snel.

Stiefvader ophalen op Eindhoven airport. Tijd voor Starbucks! Hmm!

Selfie!

De vlag hangt uit want ik ben geslaagd! Echt, wat een heerlijk gevoel!

Om het te vieren gingen we sushi eten bij de Kreeftenbar. Super lekker! Daarna ging ik naar school om mijn cijfers op te halen (vielen allemaal hoger uit dan verwacht), en toen door naar een vriendin.

Mis de vakantie…

Reader doornemen voor de Matchingsdag. Allemaal stof in het Engels. Best wennen, maar dat komt ook wel goed denk ik. Ik heb in ieder geval wel heel veel zin in mijn nieuwe studie. Nu opzoek naar een kamer in Utrecht!

We gingen een hapje in de stad eten en als toetje gingen mijn zusje en ik even langs de Douwe Egberts voor een ijskoffie.

Ik heb mijn armbandje nog steeds om! Ik deed hem om aan het begin van mijn examens en nu draag ik hem nog steeds. Hij heeft voor mijn gevoel echt geluk gebracht, want ik ben uiteindelijk dus geslaagd.

Zondag bestond OurFavourites 4 jaar. Hiep hiep hoera!

Ik zal proberen voor de volgende week wat meer foto’s te maken, haha. Tot de volgende week!

DELEN:

1 Reactie

  1. Roza 27 juni 2013 / 13:50

    Ahw, die beschrijving van dat armbandje is zo cute! Je site ziet er top uit schat! Doe mij trouwens zon, zee, strand en fausto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *