Pamela Reif for Hunkemöller

De Duitse Pamela Reif is met haar drie miljoen volgers een waar begrip op Instagram. In samenwerking met Hunkemöller brengt zij een lingeriecollectie uit en treedt daarmee in de voetsporen van Sylvie Meis, Anna Nooshin en Doutzen Kroes. De collectie is sexy en elegant en volgens Pamela moet iedere vrouw zich adembenemend kunnen voelen in de collectie. Ik vind de items echt super mooi én ik mag bovenstaande prachtige body aan één van jullie verloten.

De collectie bestaat uit een combinatie van verschillende stoffen en texturen die zorgen voor een luxe uitstraling. Dit in combinatie met vrouwelijke kleuren maakt het een collectie waar je hebberig van wordt. Mooie setjes maar ook body’s, bralettes en loungewear. Je voelt je op en top vrouwelijk met deze items!

Ik vind het echt een prachtige collectie en ik heb zelf de Aimee body, waarvan ik ook een exemplaar heb om te verloten! De body is uitgevoerd in mesh en kant en heeft aan de voorzijde een mooie baan van satijn. De rug is super laag wat ‘m extra sexy maakt en vooral de kleur vind ik heel erg mooi. Hij heeft verstelbare schouderbandjes en is daardoor voor iedereen geschikt. Ik heb een maat M om te verloten, mocht je benieuwd zijn, check dan mijn Instagram om te zien hoe je kans kunt maken.

De prijzen van de collectie zijn ook heel acceptabel. Deze variëren van €12,99 tot €39,99. De body kost bijvoorbeeld €34,99, niet veel geld voor zo’n mooi item, als je het mij vraagt. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten van XS – XL en cupmaten van A-E. De collectie is nu verkrijgbaar in de winkels en online.

 

2 Reacties

  1. Nadine Hendrikx 30 augustus 2017 / 18:26

    I absolutely love it!!!! ❤️🍂🚂💅🏽☘️

  2. Simone 31 augustus 2017 / 09:56

    De body is zoooo mooi! Ik heb hem toevallig gisteren al binnengekregen en ben er super blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *